Maia Morgenstern, amintiri din copilărie: “Ce nu ştia mama, ştia tata”

De: Alexandra Necsoiu / 28.11.2018, 13:05
Maia Morgenstern, amintiri din copilărie: “Ce nu ştia mama, ştia tata”
Marea doamnă a cinematografiei româneşti, Maia Morgenstern, îşi aminteşte cu drag de perioada copilăriei şi de părinţii săi. Actriţa, pe care telespectatorii o pot urmări în serialul “Fructul oprit”, la Antena 1, mărturiseşte că aceştia erau la curent cu tot ce făcea ea.

“Ce nu ştia mama, ştia tata, şi ce nu ştia tata, ştia mama. Mi-am făcut unghiile cu carioca, la şcoală, în clasa I. Au aflat până la urmă. Când mă pedepseau şi nu aveam voie să ascult radio, puneam radio sub pernă şi îi dădeam drumul şi ascultam”, povesteşte Maia Morgenstern despre perioada copilăriei.
Anii au trecut, iar aceasta a ajuns una dintre cele mai iubite şi talentate actriţe autohtone, al cărei succes a trecut hotarele şi a fost la un pas de câştigarea unui Oscar.

Telespectatorii o pot urmări, miercurea, de la ora 20.00, în cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”. “Magda este o femeie care a încasat multe lovituri de la viaţă. A făcut şi ea rău, este conştientă de lucrul ăsta. Nu se văicăreşte, îşi poartă soarta, destinul cu demnitate şi este gata să suporte consecinţele faptelor ei”, îşi descrie Maia Morgenstern personajul.