Maia Morgenstern: “Mi-ar fi plăcut să fiu balerină”

De: Cristiana Trifu / 10.09.2018, 12:25
Maia Morgenstern: “Mi-ar fi plăcut să fiu balerină”
Marea doamnă a cinematografiei româneşti, Maia Morgenstern, deschide seria interviurilor oferite de “CulTOUR”, emisiunea de la Happy Channel, telespectatorilor săi. Lucruri neştiute din viaţa îndrăgitei actriţe ies la iveală în cadrul ediţiei care se va difuza astăzi, de la ora 17.30.


“Îmi place cum arată viaţa mea, acum, în clipa asta! Îmi place grozav!”, declară Maia Morgenstern, care a vorbit şi despre dorinţa pe care o avea în copilărie. “Voiam foarte tare să fiu casnică, voiam să stau acasă. Sufeream că mama mea merge la serviciu. Mama a fost informatician, a fost printre primii informaticieni din România.(…) Mi-ar fi plăcut să fiu balerină.  Vezi, poate, nu am răspuns corect la prima întrebare: «Ce mi-ar fi plăcut cel mai tare să fi devenit când voi fi adult». Şi balerină aş fi vrut să fiu, dar părinţii nu au fost de acord, spuneau că nu am rezistenţă” , a mărturisit îndrăgita actriţă, în cadrul interviului de la “CulTOUR”.

În timpul întâlnirii cu Rapha, reporterul Happy Channel, Maia a vorbit şi despre iubire. “Ce e iubirea? I-ai împrumutat privirea. Probabil că asta este o formă, o explicaţie a iubirii. Acea comunicare, la nivel verbal, nonverbal… Este un soi de compatibilitate totală, de comunicare perfectă, ce poate ţine mai mult sau mai puţin” , a spus aceasta, interviul integral putând fi urmărit, luni, 10 septembrie, de la ora 17.30, la Happy Channel.