Maia Morgenstern susţine primul film de artă 3D

De: Mioara Tronaru / 12.08.2011, 12:10
Maia Morgenstern susţine primul film de artă 3D
Maia Morgenstern promovează filmul de artă 3D “PINA”, în regia lui Wim Wenders, producţie ce va ajunge în România luna viitoare. Actriţa Maia Morgenstern face parte din cea mai mare campanie de promovare din peisajul cinematografic autohton, realizată de Parada Film.

Vedete din showbiz, media, sport şi din domeniul cultural au acceptat să facă parte din campania „Tu ce faci din 9 septembrie?”, invitându-i astfel pe spectatorii români să ia parte la o experienţă cinematografică unică.

„Pina” este un film pentru Pina Bausch, una dintre cele mai importante coregrafe ale ultimelor decenii şi prietenă apropiată a lui Wim Wenders.

Filmat 3D cu ansamblul companiei de dans Pina Bausch din Wuppertal, acest lungmetraj-eveniment ilustrează ameţitoarea şi inimitabila artă a marii coregrafe germane, care a murit în vara lui 2009.

Pina Bausch, coregrafa al cărei nume e asociat cu sintagma „teatru dans” a locuit şi a creat timp de peste 35 de ani în oraşul natal Wuppertal, alături de o companie de dansatori foarte devotaţi.