Mailat „s-a scos” cu raportul medico-legal

De: Dragos Tanase / 01.02.2008, 11:17
Mailat
Raportul medico-legal indica faptul ca Giovanna Reggiani nu a fost violata, confirmand ipoteza ca Mailat nu a savarsit o agresiune sexuala.

Raportul medico-legal indica faptul ca Giovanna Reggiani nu a fost violata, confirmand ipoteza initiala ca Romulus Mailat, principalul suspect in cazul mortii acesteia, nu a savarsit o agresiune sexuala, a declarat, joi, pentru Mediafax atasatul de Interne in Italia, comisarul sef Marian Mandroc.

"Raportul medico-legal confirma ipoteza initiala, aceea ca Nicolae Romulus Mailat nu a savarsit o agresiune sexuala. In zona genitala nu exista escoriatii, nu exista echimoze, iar victima era imbracata", a precizat Marian Mandroc.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Mailat a socat Italia si Romania, anul trecut

Presa italiana a relatat ca agresiunea a fost comisa, intr-o zona periferica a Romei, de catre Nicolae Romulus Mailat, "un nomad" in varsta de 24 de ani, aciuit intr-o tabara ilegala de imigranti (Tor di Quinto – n.r.), situata la marginea metropolei.

Mailat a fost acuzat, in toamna lui 2007, ca ar fi violat-o si vatamat-o grav pe Giovanna Regianna (47 de ani), sotia unui amiral italian, pe care a acostat-o dupa ce coborase dintr-un tren, in drum spre acasa.

Ulterior, victima a decedat in spital in urma ranilor facute de agresor.