Makelele si-a anuntat retragerea din echipa nationala

Apropo.ro / 10.09.2004, 11:03
Makelele si-a anuntat retragerea din echipa nationala
Jucatorul echipei Chelsea Londra, Claude Makelele, și-a anunțat retragerea din echipa naționala a Franței, informeaza "L'Equipe". Potrivit sursei citate, Makelele, în vîrsta de 31 de ani, a ramas în echipa Franței pentru debutul preliminariilor CM-2006, doar pentru

Jucatorul echipei Chelsea Londra, Claude Makelele, și-a anunțat retragerea din echipa naționala a Franței, informeaza „L’Equipe”.

Potrivit sursei citate, Makelele, în vîrsta de 31 de ani, a ramas în echipa Franței pentru debutul preliminariilor CM-2006, doar pentru a-l înlocui pe Patrick Vieria, în cazul unei eventuale accidentari a acestuia.

Makelele nu a fost convocat pentru partida amicala susținuta pe 18 august, în compania selecționatei Bosniei, însa a facut parte din jucatorii convocați pentru meciurile cu Israel și Insulele Feroe.

Claude Makelele a evoluat de 39 de ori în echipa Franței și este al cincilea jucator care parasește selecționata pregatita de Raymond Domenech, dupa Zinedine Zidane, Lilian Thuram, Marcel Desailly și Bixente Lizarazu.

Mediafax