Maldarasanu regreta ca si-a prelungit contractul cu Rapid

Apropo.ro / 27.06.2007, 09:38
Maldarasanu regreta ca si-a prelungit contractul cu Rapid
Mijlocasul Marius Maldarasanu a declarat, pentru TVR 1, ca regreta enorm faptul ca, în ianuarie 2006, si-a prelungit contractul cu gruparea Rapid pâna în iunie 2008, el dorindu-si acum sa plece la o alta echipa. Jucatorul s-a aratat extrem de nemultumit de suma fixata de conducerea

Mijlocasul Marius Maldarasanu a declarat, pentru TVR 1, ca regreta enorm faptul ca, în ianuarie 2006, si-a prelungit contractul cu gruparea Rapid pâna în iunie 2008, el dorindu-si acum sa plece la o alta echipa.

Jucatorul s-a aratat extrem de nemultumit de suma fixata de conducerea clubului pentru un eventual transfer al sau, respectiv 350.000 de euro, spunând ca aceasta este prea mare si nu va putea sa-si gaseasca alt angajament.

„Situatia mea este complicata, vin de la discutii cu George Copos, dar sunt foarte suparat. La banii care se cer pe mine, ce suma as mai putea eu sa cer de la viitorul club ca sa fiu multumit. M-am rugat si de Copos, si de Constantin Zotta ( – director general al FC Rapid), dar mi s-a spus ca la Rapid exista un deficit de câteva milioane de euro. Sunt hotarât sa plec. Mi s-a facut o promisiune acum un an si jumatate si, la insistentele lui Mircea Lucescu, am semnat un nou contract. Asta a fost cea mai mare greseala a mea. Acum stau sa ma rog de unii si de altii. Regret ca am semnat. Am oferte, dar nu cred ca se va concretiza ceva la suma ceruta de Rapid”, a spus Maldarasanu.

Mediafax