Maldini, gata sa joace ultimul meci pentru Italia! (Prosport)

Apropo.ro / 04.02.2009, 13:15
Maldini, gata sa joace ultimul meci pentru Italia! (Prosport)
Campania site-ului goal.com a fost un succes, deoarece s-au strans mii de semnaturi din toata lumea, pentru ca simbolul lui Milan sa fie convocat la amicalul Italia - Brazilia, scrie Prosport.

Ar fi fost un final de vis contra echipei care i-a luat unicul trofeu major din cariera, Cupa Mondiala.

In acel meci, Italia a pierdut la loviturile de departajare, Brazilia adjudecandu-si trofeul, dupa ce alte doua legende ale Italiei, Roberto Baggio si Franco Baresi, au ratat penalty-urile.

Chestionat pe Milan Channel despre initiativa colegilor de la goal.com, Maldini s-a aratat incantat de idee, mai ales ca, selectionerul Marcello Lippi, a  fost de acord sa-i acorde "numarului 3" de la Milan sansa unui ultim meci in tricoul Italiei. Un astfel de meci nu ar fi o noutate, de asa ceva avand parte si Roberto Baggio, in 2004.

"Mi-ar face placere sa mai joc un ultim meci. Nu ar fi o intoarcere la nationala, dar ar fi ocazia pentru a celebra o cariera lunga in tricoul Italiei. Din acest motiv mi-ar face placere. A fost idee care s-a nascut spontan si de care eu nu stiam nimic, dar daca exista posibilitatea ca aceasta sa se intample,decizia ii va apartine lui Marcello Lippi, care va trebui sa tina cont de programul incarcat al echipei nationale".

Mai multe detalii despre campania goal.com, pe Prosport.ro.

 

Sursa foto: MediafaxFoto