Malina Olinescu a murit. Cantareata s-a sinucis

De: Mia Nicolescu / 12.12.2011, 06:23
Cantareata Malina Olinescu s-a sinucis in aceasta dimineata aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care locuia. Si tatal ei s-a sinucis, in urma cu 30 de ani.

Malina Olinescu s-a sinucis in aceasta noapte, aruncandu-se de la etajul sase al blocului in care locuia, in zona Garii de Nord din Bucuresti. Eforturile echipajului SMURD care a incercat sa o resusciteze mai bine de 30 de minute dupa ce a fost solicitat in jurul orei orei 1:00 au fost in zadar.

Malina Olinescu

Malina Olinescu

„Avea un iubit. Nu se certau. Stiu ca si-a amenajat frumos casa. E cantareata Malina, nu o stiti? E fata Doinei Spataru„, a declarat un vecin. Insa, potrivit bunului prieten al cantaretei, Calin Geambasu, fata s-a sinucis in urma despartirii de iubitul sau.

„A amenintat de multe ori ca isi va lua viata. Acum a facut-o. De doi ani ameninta ca o face. In relatia cu iubitul ei nu a fost inteleasa pe deplin”, a declarat Calin Geambasu.

Malina Olinescu s-a nascut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucuresti si a absolvit liceul de filologie Iulia Hasdeu. Fiica a cantaretei Doina Spataru, Malina a inceput sa cante de la varsta de 5 ani, iar in 1996 s-a facut remarcata in „Scoala vedetelor”.

Cantareata a fost casatorita, intre 2000 si 2007, cu Dan Stesco, component al trupei „Compact”. Stesco a depus cerea de divort, in 2007, spunand ca nu mai poate suporta „crizele de personalitate” ale sotiei sale. Barbatul spunea ca Malina Olinescu voia sa ia toate deciziile pe cont propriu si nu era deloc toleranta cu cei din jur.

Familia Olinescu a mai trecut printr-o mare tragedie in urma cu 30 de ani, cand tatal ei, actorul Boris Olinescu, s-a aruncat de la etajul 10 al blocului in care locuia. Ultimul film in care a jucat Boris se intituleaza „Capcana Mercenarilor”.