Malina Olinescu, ultimul SMS: „O sa ma ai pe constiinta”

Apropo.ro / 13.12.2011, 11:11
Malina Olinescu i-a scris iubitului ei, Sebi, ultimul mesaj, inainte de a se sinucide: "O sa ma ai pe constiinta".

Cantareata Malina Olinescu, 37 de ani, si iubitul ei, Sebi (Sebastian T.), au avut certuri dese in ultima perioada. Cu o seara inainte ca Malina sa se sinucida a incercat sa il sune, insa acesta nu a mai dorit sa ii raspunda la telefon. Malina facuse o mare pasiune pentru tanarul in varsta de 25 de ani.

Suparata, Malina i-a aruncat pe holul blocului toate hainele acestuia, inclusiv cainele. In ultimile ore de viata, artista i-a dat un SMS prin care isi dorea ca el sa anticipeze ce va urma si sa ii inteleaga disperarea: „O sa ma ai pe constiinta”.

In noaptea de duminica spre luni, Malina Olinescu s-a aruncat de la etajul 6 al blocului in care locuia, in zona Garii de Nord. Malina si claparul trupei Compact Dan Stesco divortasera in 2007, dupa sapte ani de mariaj, insa artista nu s-a putut impaca cu aceasta idee, si nici ca nu au avut un copil impreuna.

A combinat alcoolul cu antidepresivele

Politistii au gasit in casa cantaretei mai multe sticle de bauturi alcoolice, unele goale, altele consumate partial, dar si un pahar din care Malina se presupune ca ar fi baut inainte de a se omori. In casa ei s-au gasit mai multe medicamente folosite in tratamentul depresiei, al tulburarilor emotionale sau a anxietatii.

casa Malinei Olinescu

Malina s-a aruncat de la et.6 al acestui bloc din zona Garii de Nord

Calin Geambasu, fratele vitreg al vedetei, declara ca Malina a fost la un medic care i-a prescris un tratament antidepresiv, insa ea nu s-a tinut de el si a agravat „boala”.

Malina a incercat de mai multe ori sa se sinucida, prima data fiind imediat dupa divort. Toti apropiatii stiau ca ea are acest gand, insa nu au crezut ca il va duce pana la capat.

Se presupune ca Malina ar fi luat pastile antidepresive cu alcool, o combinatie fatala. Politistii incearca sa afla daca Malina mai era constienta inainte sa se arunce de la balcon.

Mai mult, apropiati de-ai Malinei sustin ca tanara a inceput sa consume alcool dupa divort: „Obisnuia sa consume mult alcool inca din timpul casniciei, de acum multi ani. Putea sa bea singura o sticla intreaga de whisky. Probabil si acesta este unul dintre motivele divortului”.

Malina Olinescu, nefericita pe plan personal

Unchiul Malinei Olinescu, Viorel Spataru, stia de momentele ei de depresie: „Era o fire sensibila si avea momente de depresie pentru ca nu o mai cauta nimeni sa o invite la concerte. Acum toti vor silicoane si nu mai cauta artisti adevarati. Pe ea o macina ca nu avea concerte si nu mai era bagata in seama…la fel ca Madalina Manole. Eu o intrebam mereu pe Doina (n.r. – mama Malinei) de ea si de sora ei, Codruta. Cred ca si asta a fost un motiv pentru care a ajuns la un asemenea gest extrem. Nu stiu cine era prietenul ei, dar nu cred ca ar fi fost in stare sa se sinucida din cauza unui barbat”.

Malina Olinescu si Sebastian

Malina si Sebi (25 de ani), omul de care era indragostita

Surse apropiate artistei declara ca artista nu avea probleme cu banii, ea reusind sa castige si 2.000 de euro pe luna din concerte.

„Malina se simtea foarte izolata si asta si din cauza unei imbalante chimice severe. Sinucigasi sunt greu de oprit, pana la urma tot isi iau viata. Malina si-a dorit o viata implinita, a vrut sa se simta iubita. Ea nu si-a revenit dupa divort. Avea nevoie de caldura unei familii, iar cariera nu i-a oferit puterea necesara de a continua sa traiasca doar pentru cariera. Ea era dornica de sprijin emotional si nu a avut umarul pe care sa planga in momentele dificile”, a spus Carmen Harra pentru Ziarul Ring.