Maluma vine în România. Unde şi când va avea loc concertul- FOTO&VIDEO

De: Cristiana Trifu / 22.03.2018, 16:45
Maluma vine în România. Unde şi când va avea loc concertul-  FOTO&VIDEO
Cântăreţul de reggaeton columbian Maluma, autorul hitului "Felices los 4", va concerta la Bucureşti pe 30 iunie, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al său, "F.A.M.E", lansat anul acesta.

Informaţia a fost făcută publică de artist pe contul său de pe reţeaua de socializare Instagram.

Până în acest moment nu se cunosc detalii despre locul unde se va desfăşura concertul şi nici despre preţurile biletelor.În vârstă de 24 de ani, Juan Luis Londoño Arias, pe numele său de scenă Maluma, este cântăreţ şi compozitor.

Maluma şi-a lansat primul album de studio, „Magia”, în 2012. Videoclipul single-ului „Obsesión” de pe acest album a înregistrat 184 de milioane de vizualizări pe platforma YouTube.

Cel de-al doilea album, „Pretty Boy, Dirty Boy”, a fost lansat la sfârşitul lui 2015 şi conţine elemente de reggaeton, pop şi urban music. Single-urile „Borró Cassette”, „El Perdedor” şi „Sin Contrato” au intrat în Top 10 Billboard Hot Latin Songs.

În 2016, a colaborat cu artiştii Thalía, Ricky Martin şi Shakira.

De-a lungul carierei a primit mai multe nominalizări la premii importante, printre care MTV Europe Music Award, precum şi Billboard Music Awards.