Malvina Cservenschi nu mai arată aşa! Schimbare majoră după ce s-a despărţit de iubit – FOTO

De: Cătălina Matei / 26.08.2016, 13:10
Malvina Cservenschi nu mai arată aşa! Schimbare majoră după ce s-a despărţit de iubit – FOTO
Malvina Cservenschi şi Dorian Boguţă s-au despărţit în urmă cu aproape trei luni, după patru ani de relaţie. Acum, fiecare îşi urmează drumul, dar au rămas în relaţii bune.

După un capitol încheiat pe plan personal, vedeta a simţit că este timpul să se reinventeze.  Malvina Cservenschi a încercat un look nou care o prinde de minune.

Ea a renunţat la părul lung şi şi-a făcut breton. Noua coafură a vedetei i-a adus nenumărate complimente, mulţi fiind de părere că acest look o întinereşte ani buni.

 Fosta prezentatoare TVR, care acum are propria ei afaceri cu bijuterii, nu pare să resimtă efectele despărţirii.

„Relaţia s-a încheiat din cauza unor diferenţe ireconciliabile în privinţa viitorului nostru. Am considerat de comun acord că cea mai bună soluţie este ca fiecare să fie liber şi am decis să ne urmăm drumul separat. Nu am făcut niciodată declaraţii despre viaţă mea personală, dar am simţit nevoia să clarific această situaţie. Momentan sunt concentrată pe afacerea mea, pe echipa şi pe planul de promovare al brandului Malvensky, care se va concretiza cu lansarea unei colecţii cu impact internaţional. Acest lucru îmi ocupă cea mai pare parte a timpului, restul îl dedic familie, prietenilor şi evoluţiei mele pe plan profesional şi personal”, a declarat Malvina pentru agentiadepresmondena.ro.

 Foto Facebook