Mamă a doi copii Ioana Blaj a revenit pe platorurile de filmare. Ce surpriză pregăteşte!

De: Cristiana Trifu / 06.08.2018, 11:46
 Mamă a doi copii Ioana Blaj a revenit pe platorurile de filmare. Ce surpriză pregăteşte!
Ioana Blaj s-a alăturat distribuţiei serialului “Fructul oprit”, putând fi urmărită în noul sezon al producţiei, în curând, la Antena 1. Aceasta joacă rolul unei femei de afaceri. Cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza începând cu această toamnă, aduce în faţa publicului actori talentaţi şi îndrăgiţi de publicul român, personaje noi în povestea producţiei

. “Am primit cu mare entuziasm propunerea de a juca în >. Îmi doream să încep munca, să revin la ce îmi place să fac, actoria. Mă bucur nespus de mult că fac parte din acest proiect!”, declară Ioana Blaj. Mamă a doi copii, aceasta s-a concentrat în ultima perioadă pe creşterea micuţilor săi, iar de câteva zile a revenit pe platourile de filmare.

Absolventă U.N.A.T.C, Ioana a jucat pe scena teatrului, dar şi în filme de lung metraj (“Live”, “Cuscrii”, “America, venim!” etc.), şi în curând va putea fi văzută, la Antena 1, în “Fructul oprit”, unde interpretează rolul Izei, o femeie independentă, axată pe partea profesională, care pune cariera mai presus de sentimente.  “Iza este o femeie puternică, foarte bună pe ceea ce face, disciplinată, reuşeşte tot ce îşi propune şi este foarte ambiţioasă. I-am împrumutat Izei din trăsăturile mele… sunt o persoană foarte organizată, îmi place să deţin controlul, lupt să reuşesc tot ce îmi propun. Sunt recunoscătoare că fac parte din acest proiect. Orice întâlnire cu colegii mei este o bucurie. Mă simt onorată şi norocoasă că lucrez cu nume mari, cu foarte multă experienţă, de la care am multe lucruri de învăţat. Cu o parte din ei am mai lucrat şi mă bucur că avem prilejul să ne reîntâlnim pe platourile de filmare de la >. Este primul proiect de genul ăsta la care lucrez şi sunt foarte emoţionată, dar sunt focusată să-mi folosesc emoţiile într-un mod constructiv şi să reuşesc să creez un personaj care să ajungă şi dincolo de micile ecrane.”, spune actriţa, pe care telespectatorii o pot urmări din această toamnă la Antena 1.