Mama copilului lui Jude Law nu aleargă după averi

Apropo.ro / 02.09.2009, 00:00
Mama copilului lui Jude Law nu aleargă după averi
De cînd a aflat că va deveni tatăl unui copil în urma unei aventuri pasagere, Jude Law nu poate să nu ia în calcul faptul că totul a fost plănuit astfel încît altcineva să beneficieze de averea pe care a acumulat-o în atîţia ani de carieră.

Nu-i nici primul, nici ultimul bărbat care este sunat să i se spună: "Surpriză! Vei fi tată!". Chiar dacă vestea nu i-a picat bine actorului, fotomodelul Samantha Burke, în vîrstă de 24 de ani, spune că a plîns de bucurie atunci cînd a aflat că va fi mama copilului lui. Evident, ca orice femeie singură, s-a temut de complicaţiile ulterioare, dar nici nu a simţit că ar fi tras lozul cel mare, se destăinuie ea pe blogul personal.

Presa a luat deja notă de lamentările ei, iar portretul ei făcut în paginile tabloidelor descriu mai curînd o tînără dornică de afirmare cu orice preţ, practic, o vînătoare de averi.

În faţa acestor acuzaţii, Samantha se apără: "Nu vă puteţi imagina cît de departe sînt de acea vînătoare de averi pe care o descriu toţi. Mi-aş dori ca măcar un reporter să sape în trecutul meu şi să vadă că niciodată nu mi-am dat întîlnire cu bărbaţi bogaţi. Niciodată n-aş fi plănuit să rămîn însărcinată, doar ca să pun mîna pe nişte bani!".

Alături de aceste declaraţii, tînăra a postat şi cîteva fotografii în care se poate lesne vedea că sarcina este înaintată. Cum altfel, de vreme ce chiar viitoarea mămică a anunţat că va naşte chiar în această toamnă, în luna octombrie?

Jude Law, acum în vîrstă de 36 de ani, a fost căsătorit cu Sadie Frost şi are trei copii: doi băieţi, Rafferty (13 ani) şi Rudy Indiana Otis (7 ani), şi o fată, Iris (9 ani).