Mama fostului fotbalist Mihai Neșu a murit

Apropo.ro / 15.04.2014, 10:30
Mama fostului fotbalist Mihai Neșu a murit
Fostul fotbalist Mihai Neșu a suferit luni o nouă lovitură, după ce mama sa, Monica Neșu, a încetat din viață, apropiații afirmând că a fost extrem de afectată de accidentul care i-a lăsat fiul invalid, iar mai recent și de decesul fratelui său, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„A murit la spital, înainte de zori. Suferise de cancer în urmă cu mulți ani, dar a urmat un tratament și părea că s-a vindecat complet, dar boala a recidivat după accidentul lui Mihai. Din nenorocire, în februarie a murit și fratele ei, ceea ce a fost încă o lovitură în plus”, a relatat pentru MEDIAFAX un apropiat al familiei.

Pe 10 mai 2011, Mihai Neșu s-a accidentat grav la un antrenament al clubului olandez la care juca, FC Utrecht, ulterior fiind diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală, iar de atunci existența sa depinde de un cărucior cu rotile.

După mai multe tratamente în străinătate, Mihai Neșu s-a mutat anul trecut în locuința părinților săi din Oradea. Ultima apariție publică a familiei Neșu a avut loc în luna februarie a acestui an, la înmormântarea fratelui Monicăi Neșu, Corneliu Pop, fost deținut politic.

Tags: