Mama iubitei lui Mazare: „Cum credeti ar putea sa se culce cu un barbat care ii poate fi tata?”

De: Mia Nicolescu / 12.11.2011, 10:26
Parintii Madalinei Pamfile, iubita de 18 ani a lui Radu Mazare, nu vor sa creada ca fata lor are o relatie cu primarul Constantei.

Dupa ce ieri Madalina Pamfile (18 ani) a recunoscut ca este intr-o relatie de tatonari cu Radu Mazare (43 ani) si ca-l asteapta sa se intoarca din Brazilia in speranta ca relatia va deveni mai serioasa, mama fetei nu crede in ruptul capului ca aceasta are un partener cu 25 de ani mai in varsta decat ea.

Playboy

Mai mult, femeia sustine ca Radu Mazare este „ca un tata” pentru Madalina si o ajuta strict profesional.

Nu cred nicio secunda asa ceva! Eu stiu ce am crescut, ce copil am la usa. A vazut-o cineva pe fata mea in pat cu Radu Mazare? A filmat-o cineva in timp ce faceau sex? Si chiar daca ar fi gasit-o careva stand alaturi de acest barbat in pat, puteau sta ca tata si fiica”, a declarat Lenuta Rosca.

Lenuta Rosca a povestit ca a crescut-o pe Madalina cu toata dragostea, intr-un sat din Moldova, dupa ce a luat-o din mainile mamei naturale care intentiona sa o abandoneze intr-o gara.

Madalina Pamfile

„De trei-patru nopti nu mai pot dormi. Chiar am fost de curand la Madalina, la Bucuresti, ca merg o data la trei saptamani. Ii dau bani, ii duc mancare, ca orice copil trebuie ajutat. Cat am stat la ea, doua zile, nu au sunat telefoanele noaptea, nu am vazut masini la poarta, nimic. Fata merge cu taxiul prin Bucuresti, iar cand vine acasa, vine cu microbuzul si cu catelul in brate”, a mai spus mama Madalinei Pamfile.

Referitor la eleva care isi acuza profesorul ca a violat-o, femeia a precizat ca a comentat subiectul cu Madalina, care s-a aratat oripilata de comportamentul colegei sale de liceu: „Mi-a spus ca e rusine sa te duci la un barbat, sa nu mai scape de tine. „Eu nu as putea face asa ceva, mama”. Astea au fost chiar cuvintele ei. Cum credeti ca fata mea, care s-a ridicat singura, fara ajutorul nostru, ca nu avem nicio avere, ar putea sa se culce cu un barbat care ii poate fi tata?”, a adaugat femeia in varsta de 47 de ani.