„Mama” lui Harry sufera din dragoste de Potter

De: Dragos Tanase / 30.01.2008, 11:34
Scriitoarea J. K. Rowling a declarat ca momentul in care a incheiat povestea vrajitorului Harry Potter a fost mai dureros decat un divort.

Scriitoarea britanica J. K. Rowling a declarat, marti, in cadrul unui interviu, ca momentul in care a incheiat povestea vrajitorului Harry Potter a fost mai dureros decat un divort.

"A fost cea mai dureroasa despartire din viata mea, mai rea decat separarea de un barbat", a declarat J. K. Rowling, in varsta de 42 de ani, dupa ce a primit un premiu pentru succesul sau editorial, la Londra.

Citeste si alte declaratii ale lui J.K. Rowling pe Mediafax.ro si comenteaza informatia la rubrica de comentarii a stirii!

Suferinta se repeta

Celebra scriitoare isi mai declarase suferinta, tot intr-un interviu, cu o descriere perfecta a momentului: "Dupa ce am terminat un capitol de la finalul cartii am început pur si simplu sa urlu de durere", a afirmat scriitoarea."Am plans amarnic, am baut o jumatate de sticla de sampanie si m-am dus acasa cu mascara intinsa pe fata. A fost greu".

J.K. Rowling, aceasta Agatha Christie a vremurilor noastre

Autoarea seriei de romane "Harry Potter" si-a dezvaluit intentiile de a-si continua cariera literara, de data aceasta cu un film politist. Aflata intr-o cafenea din Edinburgh, aceasta a inceput sa schiteze primele pagini ale unei carti care va avea drept coordonate crima si suspansul.