“Mama mea e cea mai bună!”, un nou reality-show la Kanal D

De: Nicoleta Nicolae / 13.04.2015, 13:00
“Mama mea e cea mai bună!”, un nou reality-show la Kanal D
Din 19 aprilie, Kanal D vine cu un reality-show pentru întreaga familie: “Mama mea e cea mai bună!”. Productia, care provocă la “duel” cele mai pricepute mămici, va fi difuzatî în fiecare duminica, de la ora 20.00.

Indemanarea in treburile casnice, spiritual de competitie, dinamismul si nu in ultimul rand devotamentul pentru familie sunt ingredientele acestui reality-show  ce pune pret educatia copiilor.

Pe parcursul emisiunii, trei mamici, unele dintre ele cunoscute publicului larg, se vor lupta petru premiul cel mare: o camera pentru copii complet mobilata.  Concurentele  vor avea de indeplinit sarcini ce revin in mod normal oricarei mamici care se respecta si isi iubeste familia: pastrarea curateniei, pregatirea mesei, mersul la cumparaturi  si implicarea in educatia copiilor.  Unele dintre actiuni se vor desfasura contra-cronometru,  cele trei mamici primind un anumit numar de puncte, in functie de cum se achita de indatoririle zilnice.

Evolutia concurentelor va fi atent urmarita si jurizata de doi specialisti: Raluca Iuga, specialist in psihologia copilului, si Andrei Laslau, nutritionist cunoscut. Acestia vor analiza comportamentul, actiunile mamelor, modul in care interactioneaza cu copiii lor , obiceiurile alimentare ale fiecarei familii.

Interesant este ca fiecare dintre concurente va fi punctata sau depunctata de celelalte doua. Miza concursului, dar si orgoliul de mamica vor duce, inevitabil, la conflicte greu de aplanat. Telespectatorii vor avea parte nu numai de febra competitiei, dar si de povestile interesante de viata ale concurentelor.

Nu pierdeti, din 19 aprilie, in fiecare duminica, de la ora 20:00, “Mama mea e cea buna!”, o competitie plina de tensiune, in care priceperea in treburile casnice si buna crestere a copiilor aleg invingatoarea.