Mama Natura a cochetat pentru prima oara cu actoria la “Mondenii”

Apropo.ro / 04.05.2012, 13:36
Mama Natura a cochetat pentru prima oara cu actoria la “Mondenii”
Roxana Ionescu, sau mai bine zis Mama Natura, se numara printre vedetele invitate sa joace in emisiunea “Mondenii”, de la Prima TV.

Desi nu mai cochetase pana atunci cu actoria, a acceptat cu mare drag sa se alature actorilor.

Roxana Ionescu si Mondenii„Am acceptat pe loc si m-am gandit ca acesta ar putea fi un pas spre actorie. Nu am foarte mult text, dar am acceptat cu inima deschisa si am zis ca poate fi un inceput. Am fost foarte fericita si eram nerabdatoare sa primesc textul. Am citit scenariul si prima data nu
mi-am dat seama cum o sa fie pus in scena. Daca nu ai facut actorie niciodata, iti este greu sa-ti imaginezi cum se vor desfasura lucrurile”, a marturisit Roxana, care a fost foarte atenta la indicatiile regizorului si s-a descurcat foarte bine la filmari. Incantata de aceasta experienta, se gandeste serios sa ia lectii de actorie.

Mama Natura spune ca urmareste emisiunea „Mondenii”, iar personajele ei preferate sunt blondele. „Imi plac foarte mult si uneori le imit prin casa sau in cercul de prietene”.

Despre Andreea, Mirela, Angel, Alex si Bogdan, Roxana Ionescu spune ca: „isi joaca foarte bine rolurile, atat de bine incat, daca nu-i cunosti, ai impresia ca in viata reala sunt la fel ca in scenete. Abia acum, ca i-am cunoscut, imi dau seama cum sunt de fapt.”

Roxana obisnuieste sa mearga la teatru, dar pana acum nu a avut ocazia sa-i vada pe Mondeni pe scena. Tocmai de aceea Andreea, Mirela, Angel, Alex si Bogdan i-au promis ca o vor invita la spectacolele lor.