„Mama Omida” egipteană: „Al treilea război mondial nu va avea loc”!

De: Marian Andrei / 04.02.2014, 17:30
O cunoscută prezicătoare și astrolog din Cairo a făcut recent câteva predicții, referitoare între altele la posibilitatea izbucnirii unui nou război mondial.

Într-un interviu acordat presei, Joy Ayyad i-a liniștit pe locuitorii Orientului Mijlociu (și nu numai), regiune în care ultimii trei ani au avut loc două confruntări majore, adevărate războaie – în Libia și în Siria. 

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Al Treilea Război Mondial nu va avea loc. Mulți alți prezicători, astrologi și unii reprezentanții ai clerului afirmă că se apropie un război. Însă nu este așa. Eu urmăresc foarte atent toate schimbările de pe harta astronomică care se referă la Pământ. În general, Pământul nu este amenințat de un război asociat cu violența în masă. Lumea se va confrunta cu alte lupte. Fără îndoială vor continua războaiele informaționale și economice. Va continua lupta globală pentru mințile și sufletele oamenilor. Așa ceva va avea loc. Dar, evenimente similare Primului și celui de-al Doilea Războaie Mondiale, când pe o jumătate din planetă armatele vor lupta pe uscat, în aer și în apă nu vor avea loc”, a spus prezicătoarea.

Ayyad a mai prezis, în mod surprinzător, că noul președinte al Egiptului nu va fi actualul ministru al Apărării, Abdel Fattah el-Sisi, pe care majoritatea covârșitoare al egiptenilor îl doresc în acest post, ci fostul premier Ahmed Shafik.

Chiar dacă Ayyad a provocat de foarte multe ori uimire cu predicțiile sale, multe dintre acestea s-au îndeplinit – ceea ce a produs o uimire și mai mare. Nu rămâne decăt să sperăm că predicția privind un al treilea război mondial se va indeplini.