Mama si fiica, intr-o reclama provocatoare

Apropo.ro / 14.11.2011, 16:45
O reclama la lenjerie intima, care surprinde un cuplu mama-fiica in ipostaze provocatoare, a lansat numeroase intrebari.

Producatorul de lenjerie intima The Lake and Stars a folosit in noua reclama doua personaje comune din New York: o mama si fiica acesteia, adolescenta.

Imaginile au starnit controverse pentru ca cele doua femei apar imbratisate, in ipostaze intime. Proprietarii companiei de lenjerie se apara precizand ca nu au urmarit sa socheze opinia publica cu aceasta reclama.

„Multe dintre temele cu care ne confruntam sunt despre psihologia feminina, despre dezvoltare si despre relationare in cadrul familiei sau la locul de munca”, a declarat directoarea companiei, Maayan Zilberman, pentru Huffington Post.

Tinta campaniei, afirma ea, este de a incita la discutii privind relatiile care se formeaza intre femeile din noua generatie si cele din generatiile anterioare.

Si, de ce nu, si-ar dori ca potentialii clienti, vazand fotografiile celor doua femei, sa se intrebe: „Care dintre ele este mai sexy, mama sau fiica?”