„Mamă-vampă cu copil-breloc!” Critici la adresa Mădălinei Ghenea

De: Cristiana Trifu / 27.11.2017, 10:28
Mădălina şi Matei sunt împreună din luna iunie a anului 2016, iar anul acesta, în aprilie, au devenit părinţii unei fetiţe, pe nume Charlotte Stratan.

Până acum Mădălina Ghenea nu a arătat-o lumii pe fetiţa ei şi a lui Matei Stratan. Actriţa şi micuţa sunt protagonistele unui pictorial pentru coperta revistei Elle. „Ne bucurăm enorm să vă prezentăm îngerul nostru, Charlotte! Mădălina&Matei „, a scris Mădălina Ghenea pe reţele de socializare în dreptul imaginii.

Puţin spus provocatoare! Decolteu până la buric! Mădălina Ghenea, ce apariţie pe covorul roşu! – FOTO

Mădălina Ghenea, scene de amor sălbatic! Prea explicit!

Mădălina Ghenea, scene de amor sălbatic! Prea explicit!

Atenţie, imagini explicite. O vedetă de la noi, goală-goluţă în piscină!Actriţa Mădălina Ghenea (29 de ani) apare într-un pictorial special în ediţia de decembrie a revistei Elle România, alături de fiica ei Charlotte, în vârstă de 8 luni.

Mădălina Ghenea: „Dacă iubesc, atunci mă şi dezbrac“ – VIDEO

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan locuiesc într-un palat de 10 milioane de euro – FOTO

Cel mai tare supermodel român al momentul, în ipostaze incendiare

Fanii nu au fost încântaţi de pictorialul realizat de frumoasa vedetă.

„Nu te onorează acest pictorial. Nu transpare nimic din candoarea pozelor pe care le postezi tu cu micuţa pe Instagram. Ai fost consiliată prost. Are şi Alina Puşcaş un editorial similar în revista Viva!, în care mama cu privire de divă absolută ţine copilul că pe un obiect incomod.Mi-ar fi plăcut să te văd într-un pictorial precum Nicole Trunfio pt Elle Australia, cred că şi tu încă alăptezi, dar probabil că Elle România n-ar fi făcut în veci un astfel de pictorial cu tine, aici e mai apreciată mama vampă cu copil-breloc şi cred că tu nu eşti deloc aşa”, a scris un fan.