Mămica Andreea Bălan, confundată cu o puştoaică. Nu-şi arată vârsta

De: Cristiana Trifu / 19.01.2018, 11:53
Mămica Andreea Bălan, confundată cu o puştoaică. Nu-şi arată vârsta
Andreea Bălan, una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi, a reuşit să-i inducă în eroare pe concurenţii din cadrul show-ului ”Guess My Age- Ghiceşte vârsta” prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Andreea şi Mihai Meiros, cei doi participanţii ai ediţiei de joi seara, au fost convinşi că au în faţa lor o puştoaică, nicidecum o femeie de 33 de ani care este şi mamă. Văzându-i doar trupul de după panou, fără a şti cine este, concurenţii au estimat vârsta Andreei Bălan la maxim 24 de ani, deşi au fost tentaţi să-i dea chiar mai puţin.

”M-am simţit foarte bine când mi-au spus că am maxim 24 de ani. Mulţumesc. Nu e vârsta mea, eu am 33 de ani. Şi am şi o fetiţă de un an”, spune Andreea Bălan.

Andreea, care este profesoară de dans, şi Mihai, care este maestru de ceremonii, au încercat să câştige cât mai mult din marele premiu de 100.000 de lei. Pentru fiecare an greşit însă, în estimarea vârstei celor şapte persoane, ei au pierdut din bani conform unei grile de penalizare. În ultima etapă, cei doi soţi au intrat cu suma de 44.000 de lei şi au avut patru şanse de a ghici vârsta doamnei Florica. Din păcate, în nicuna dintre estimări nu au spus vârsta corectă – 83 de ani- şi, astfel, au pierdut toţi banii.

Asta este, nu avem ce facem. Noi rămânem cu dragostea noastră. Ne iubim orice ar fi”, au spus Andreea şi Mihai la finalul show-ului prezentat de Dan Negru.