Mămica Nicolle Stănese nu se fereşte de dulciuri

De: Nicoleta Nicolae / 26.02.2016, 09:16
Mămica Nicolle Stănese nu se fereşte de dulciuri
Sâmbătă, de la ora 10:30, Oana Cuzino revine cu cea de-a doua ediţie a noului sezon Ce se întâmplă, doctore?, în care va porni o numărătoare a caloriilor şi vom afla de ce nu trebuie să ne ferim întotdeauna de dulce.

 

 În acelaşi timp, în emisiunea de săptămâna aceasta va fi explicată şi legătura dintre mâncare şi energia solară. Sâmbătă dimineaţă nu vor lipsi nici discuţiile despre parenting şi se va face referire, cu precădere, la copiii mai mici de doi ani.

Invitata Oanei Cuzino va fi frumoasa Nicolle Stănese, gazda celui mai dulce show culinar, Bake Off România, care va începe luni, la PRO TV, de la ora 20:30, şi, împreună, cele două vor discuta despre parenting şi vor analiza o etapă esenţială în dezvoltarea copilului, perioada 0-2 ani. Una în care, din păcate, mamele şi taţii pun accent deosebit pe aspectele biologice, când, de fapt, emoţiile sunt în plină formare în acest interval.

Despre toate aceste subiecte, dar şi multe alte informaţii despre sănătate, sâmbătă, de la 10:30, la Ce se întâmplă, doctore?