„MAMMA MIA!” se întoarce pe scena Sălii Palatului cu cea mai frumoasă poveste a anului

De: Cristiana Trifu / 23.08.2018, 12:58
„MAMMA MIA!” se întoarce pe scena Sălii Palatului cu cea mai frumoasă poveste a anului
Cel mai iubit musical din România, „MAMMA MIA!”, se întoarce din această toamnă la Sala Palatului, pe 22 şi 23 septembrie. După cele 6 spectacole din Bucureşti, Cluj şi Alba Iulia, la care au participat peste 21.000 de oameni, „MAMMA MIA!” revine cu îndrăgitele personaje interpretate de Loredana Groza, Mirela Vaida (Donna), Ana Munteanu, Bianca Purcărea (Sophie), Aurelian Temişan, Cornel Ilie, Ciprian Teodorescu (Sam), Horia Brenciu, Ernest Fazekas (Harry), Adrian Nour (Bill), Ioana Sihota (Jazzy Jo) şi Anca Ţurcaşiu (Tanya), Ecaterina Ladin, Anca Sigartău (Rosie), Silviu Mircescu, Sebastian Seredinschi (Sky), Cristina Danu (Ali).

Cei care nu vor rata cele două spectacole anunţate pentru luna septembrie se vor bucura să descopere că primul musical de Broadway produs aici, 100% independent, oferă nu numai o poveste minunată, dar şi o impresionantă desfăşurare la nivel de scenografie, decoruri, lumini, pe parcursul a aproape trei ore şi peste 20 de piese cu versuri inspirate din repertoriul ABBA, traduse şi adaptate în limba română de Ernest Fazekas.

Cele peste 200 de costume create special pentru acest spectacol completează perfect cele 17 numere coregrafice redând perfect personalitatea fiecărui personaj. În plus, întreaga echipă a beneficiat de un training cu Mary Hammond, vocal coach, cu o vastă experienţă în domeniul artistic şi cu un portofoliu în care a adăugat, de-a lungul timpului, colaborări cu cei mai mari muzicieni şi actori ai lumii.

Biletele pentru spectacolele din 22 şi 23 septembrie sunt disponibile pe www.iabilet.ro şi toţi cei care doresc să afle mai multe despre spectacol pot intra pe site-ul oficial http://mammamiathemusical.ro/