Managerii nu se pot relaxa in concediu

Apropo.ro / 29.07.2005, 14:50
Managerii nu se pot relaxa in concediu
Managerii IT sunt subperformanti in activitatea lor, deoarece nu reusesc sa se relaxeze in concediu. Un studiul a 5.919 manageri a descoperit ca personalul IT este predispus sa lucreze si in concediu spre desebire de managerii din oricare alta industrie. Potrivit studiului, 48% din

Managerii IT sunt subperformanti in activitatea lor, deoarece nu reusesc sa se relaxeze in concediu. Un studiul a 5.919 manageri a descoperit ca personalul IT este predispus sa lucreze si in concediu spre desebire de managerii din oricare alta industrie.

Potrivit studiului, 48% din managerii IT si-au verificat e-mailurile legate de serviciu un concediu, comparativ cu 47% dintre managerii din serviciile financiare si 18% din sectorul public. Iar 60% dintre managerii IT isi monitorizeaza voicemail-urile de seviciu, comparativ cu 42% dintre managerii serviciilor financiare si 18% dintre managerii din sectorul public.

Teama managerilor IT ca ar putea depasi termenele limita este principalul motiv pentru care lucreaza si in concediu. Aproape 40% dintre acestia dau vina pe termenele scurte ca motiv pentru care trebuie sa lucreze si in concedii. O treime au declarat ca motiv grija generala pentru clienti.

Realizatorii studiului au sfatuit managerii sa se relaxeze in concediu pentru a avea un randament mai mare la serviciu.

Sursa: www.computerweekly.com, preluat de SmartNews.