Managerul Sebi, decis sa faca bani cu Marijuana

Apropo.ro / 06.09.2011, 13:00
Managerul Sebi, decis sa faca bani cu Marijuana
Noul iubit al cantaretei Marijuana, Sebi, este managerul, impresarul si PR-ul acesteia. Artista nu mai face un pas fara acordul acestuia.

Marijuana, pe numele ei adevarat Dana Coteanu, are un iubit pe sistemul 4 in 1, adica el ii este jumatatea ce o completeaza in viata, dar si manager, impresar si PR.

Baiatul a pus piciorul in prag si este decis, se pare, sa faca ordine in viata acesteia. Marijuana nu spune nu, mai ales ca este indragostita pana peste cap de Sebi.

Si pe cat il place artista, pe atat nu-i este pe plac tatalui acesteia care este de parere ca profita de fiica lui. Mai mult, aceasta s-ar fi mutat cu tanarul, iar pe fetita i-ar fi lasat-o tatalui ei in grija. „E un nenorocit, profita de fiica mea. Eu nu sunt un om rau si imi iubesc fiica, dar nu il vreau pe el”, a spus tatal Marijuanei in emisiunea „Drept la tinta”, de la Kanal D.

Sebi, Marijuana si Ion Coteanu

Sebi, Marijuana si Ion Coteanu

Sebi si-a luat rolul in serios si declara ca oricine va dori sa discute cu Marijuana, sa ii ia interviu sau orice altceva, va trebui sa discute cu el. Totul va fi cu plata.

Eu hotarasc daca Dana da sau nu interviuri. Daca vreti un interviu, trebuie sa platiti! Avem de platit chiria, 16 milioane! Eu ma ocup acum de cariera ei, eu sunt si manager si impresar si PR. Daca vreti informatii sunati-l pe tatal ei”, spune Sebi pentru eNational.

„Acum, de cand am cunoscut iubirea adevarata, am fost la doctor si nu mi-a mai dat tratamentul. Chiar mi-au spus asistentele ca sunt primul pacient care s-a vindecat prin iubire. Cand l-am cunoscut pe Sebi am vazut ca are toate atuu-rile pe care mi le doream de la un barbat” spune Marijuana indragostita.