Manchester castiga Cupa Ligii (Prosport)

Apropo.ro / 02.03.2009, 08:57
Manchester castiga Cupa Ligii (Prosport)
Manchester a castigat, in aceasta seara, Cupa Ligii Angliei, dupa ce a invins, la loviturile de departajare, peTottenham, scor 4-1, scrie Prosport.

Manchester a castigat, in aceasta seara, Cupa Ligii Angliei, dupa ce a invins, la loviturile de departajare, pe Tottenham, scor 4-1.

Dupa 120 de minute de joc, scorul a fost egal 0-0, gruparea de pe Old Trafford reusind si de aceasta data sa nu primeasca gol.

S-a ajuns, asadar, la penalty-uri, acolo unde United exceleaza (a castigat Liga Campionilor, in sezonul trecut, in finala contra lui Chelsea, tot dupa executarea loviturilor de departajare)

La loteria de la `11` metri, pentru Manchester au marcat Giggs, Tevez, Cristiano Ronaldo si Anderson. Pentru Tottenham a marcat Corluka, in timp ce O’Hara si Bentley au ratat.

Acesta este primul trofeu pentru echipa Manchester United in acest sezon, care este liderul campionatului Angliei. De asemenea, campioana Angliei este angrenata in Cupa Angliei si este favorita in returul cu Inter, din Liga Campionilor, dupa 0-0 pe Giuseppe Meazza.

Â