Manchester City ofera 175 de milioane de lire sterline pentru Kaka

Apropo.ro / 14.01.2009, 10:34
Manchester City ofera 175 de milioane de lire sterline pentru Kaka
Manchester City a facut aseara oficialilor Milanezi o oferta greu de refuzat.

Conform The Sun, managerul executiv de la Manchester City, Garry Cook s-a intalnit cu vice-presedintele Milanului, Adriano Galliani pentru a face o oferta record. Milan ar urma sa primeasca 100 de milioane de lire sterline, iar mijlocasul brazilian, Kaka aproape 75 de milioane de lire sterline pentru o intelegere pe 5 ani.

Un ofiter de presa prezent la negocieri a spus ca "Delegatia celor de la Manchester a fost determinata pentru a face oferta dar a fost refuzata. Silvio Berlusconi e acum ingrijorat de faptul ca insusi jucatorul ar vrea ca intelegerea sa aiba loc". "As vrea sa ramana", a spus Berlusconi.

Galliano le-a spus delegatilor de la City ca nu considera ca suma de 100 de milioane de lire sterline pentru Kaka nu e suficienta si ca ar trebui sa vina cu o oferta mult mai mare.

Milanezi nu si-au vandut niciodata superstarurile dar recunosc ca oferta celor de la City i-a luat prin surprindere. In trecut, Milan a refuzat de doua ori oferte enorme din partea lui Real Madrid pentru Kaka, dar ceea ce acum cateva luni parea de neconceput, se acum pare realizabil si mijlocasul brazilian ar putea sa paraseasca AC Milan.

Foto: MediafaxFoto