Manchester îl vrea pe Rooney în locul lui Van Nistelrooy

Apropo.ro / 29.06.2004, 11:44
Manchester îl vrea pe Rooney în locul lui Van Nistelrooy
ntrenorul formației Manchester United, Alex Ferguson, ar fi dispus sa-l cedeze pe atacantul Ruud van Nistelrooy la Real Madrid, contra sumei de 30 de milioane de lire sterline, pentru a-l putea achiziționa pe Wayne Rooney de la Everton, informeaza cotidianul "The Sun". Conform

ntrenorul formației Manchester United, Alex Ferguson, ar fi dispus sa-l cedeze pe atacantul Ruud van Nistelrooy la Real Madrid, contra sumei de 30 de milioane de lire sterline, pentru a-l putea achiziționa pe Wayne Rooney de la Everton, informeaza cotidianul „The Sun”.

Conform sursei citate, Manchester United pregatește o oferta de 22 milioane de lire sterline pentru aducerea lui Rooney, deși Everton a anunțat ca aceasta suma nu este suficienta.

„În mod normal, Ferguson nu i-ar da drumul olandezului, dar este disperat sa-l aduca pe Rooney. Atacantul lui Everton nu vrea sa plece din nord-vestul Angliei, așa ca un transfer la Chelsea iese din discuție. Legendele lui Manchester, George Best și Peter Schmeichel, susțin ca Old Trafford ar fi locul ideal pentru Rooney”, noteaza „The Sun”.

Mediafax