Manchester United va renunța la Fortune

Apropo.ro / 31.03.2006, 10:47
Manchester United va renunța la Fortune
Gruparea Manchester United a anunțat ca în sezonul viitor va renunța la serviciile mijlocașului sud-african Quinton Fortune, accidentat la genunchi înca din vara, informeaza AFP. Fortune, în vârsta de 28 de ani, nu a mai evoluat pentru Manchester din mai 2005, din finala

Gruparea Manchester United a anunțat ca în sezonul viitor va renunța la serviciile mijlocașului sud-african Quinton Fortune, accidentat la genunchi înca din vara, informeaza AFP.

Fortune, în vârsta de 28 de ani, nu a mai evoluat pentru Manchester din mai 2005, din finala Cupei Angliei, pierduta, cu scorul de 4-5, dupa loviturile de departajare, în fața formației Arsenal Londra.

În iulie 2005, internaționalul sud-african a fost operat la genunchi, ca urmare a unei probleme aparute la ligamente, dupa reluarea antrenamentelor. Revenirea lui Fortune pe teren era prevazuta pentru începutul lunii martie, însa a recidivat.

Quinton Fortune, jucator polivalent de banda stânga, s-a accidentat frecvent dupa transferul la Manchester United, în 1999, de la Atletico Madrid.

Mediafax