Mandinga, în decorul “Misiune: Imposibilă: 4”

De: Cătălina Matei / 18.01.2012, 13:42
Mandinga, în decorul “Misiune: Imposibilă: 4”
După 10 ani de scenă, Elena şi băieţii de la Mandinga continuă în acelaşi ritm. Ei au început filmările pentru videoclipul piesei “Zaleilah”, pentru care filmează atât în Bucureşti, dar şi în Dubai, din aceeaşi clădire folosită de Tom Cruise pentru cel mai recent film al său, “Misiune Imposibila 4”.

– Cum începe 2012 pentru Mandinga?
Chupi: Anul nou a început în forţă. Momentul 0 ne-a prins la datorie şi vacanţa de iarnă se lasă aşteptată. Acum, ne concentrăm pe filmările pentru noul videoclip şi pregătirile pentru încă un eveniment de jazz în Bucureşti. Între timp, fugim de la un concert la altul.

– Aveţi o piesă nouă, „Zaleilah”. Îi faceţi videoclip?
Elena: Suntem primii artişti din România care vor filma un videoclip în Emiratele Arabe. Faptul că ajungem acolo este pentru noi un vis împlinit. Vom filma în Dubai şi în Abu Dabi cu o echipă arabă şi una românească. Bugetul trece de 20.000 de euro.

– Când şi unde vă putem vedea şi asculta?
Alex: Primul spectacol la care invităm pe oricine citeşte aceste rânduri este „Jazz avem!”, ediţia a doua. Se întamplă pe 26 ianuarie, în Bucureşti, la Music Club.

– Vorbim doar despre muncă. De relaxare mai aveţi timp?
Chupi: Când nu suntem pe scenă ai toate şansele să ne găseşti la sală, la piscină sau la studio. Alex are o atracţie pentru sporturile extreme. Nino şi Omar sunt mereu puşi pe compus muzică, iar pe Elena e greu s-o opreşti din cântat orice ar fi. Când ne permite timpul, încercăm să fim alături de familiile noastre. Pentru cubanezi e mai greu, dar se folosesc de internet.

– Elena, cum te simţi printre atâţia băieţi pe scenă?
Elena: Băieţii au grijă de mine orice ar fi. Am avut parte de atâtea experienţe împreună, încât pot spune că suntem o familie. Ei sunt fraţii mei mai mari şi mi-e bine cu ei pe orice scenă.

– Anul acesta trupa Mandinga împlineşte 10 ani. Pregătiţi un spectacol aniversar?
Elena: Cu siguranţă nu vom lăsa momentul să treacă neobservat. Pregătim un super show. Şi, odată cu acest show, vom lansa şi un nou album. Totul se întâmplă pe 14 martie, la Sala Palatului. Avem o mulţime de surprize pregătite pentru voi. Nu mă refer doar la muzică, e vorba şi despre punerea în scenă a întregului spectacol. Deci reţineţi data! Pe 14 martie sărbătorim împreună 10 ani de Mandinga la Sala Palatului.
Dana Popa