Mandinga şi Fly Project au luat cu asalt o bază militară

De: Cătălina Matei / 05.04.2014, 08:00
Mandinga şi Fly Project au luat cu asalt o bază militară
Mandinga si Fly Project au lansat primul lor feat, “Hello”, single ce beneficiază, de câteva zile, de un videoclip spectaculos, produs de CatMusic şi Happiness Production (labelul trupei Mandinga).

Regizat de Alex Ceauşu, videoclipul piesei “Hello” a fost filmat la Buftea, într-un spaţiu transformat într-o bază militară şi este cea mai mare şi mai importantă investiţie de acest gen de până acum pentru Mandinga. Rezultatul este unul pe masură: decoruri impresionante, zeci de actori şi dansatori şi un invitat special… GHEO-O Warrior, un spectaculos vehicul de salvare, care apare pentru prima oară într-un videoclip. Lansată în 2013 la Salonul Auto Bucureşti, masina de 3.2 tone a făcut senzaţie pe Internet, despre ea vorbind inclusiv cei de la TopGear. Deşi băietii au fost cei fascinaţi de această construcţie, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a fost norocoasa care s-a aflat la volanul ei. 

Ca să poată ajunge la filmările pentru videoclipul piesei “Hello”, băieţii de la Fly Project şi-au amânat două dintre concertele pe care le aveau de susţinut peste hotare. „Nu am plănuit această colaborare, Mandinga a venit la noi pentru a le face o piesă şi echipa noastră s-a apucat de treabă. După ce piesa a prins contur, ne-au propus să fie feat, iar noi am acceptat. “Hello” este o producţie muzicală Fly Records şi, deşi agenda noastră este una extrem de aglomerată, nu aveam cum să spunem nu”, a spus Tudor, de la Fly Project.

Filmarile clipului au durat aproape 24 de ore. Deşi soarele a fost prietenos în acea zi, scenele nocturne nu au fost uşoare pentru niciunul dintre artişti, mai cu seamă pentru Elena. “În timpul zilei a fost perfect, soare, frumos, dar a trebuit să filmăm şi noaptea, iar eu eram doar într-un body… Stăteam cu ceaiul fierbinte lângă mine non-stop. Cred că am băut câţiva litri în seara respectivă, de frică să nu răcesc. E greu tare în armată”, povesteste Elena care, de altfel, este fiică de militar, tatăl ei fiind căpitan al Armatei Române.

Pe Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, o puteţi vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, în supershow-ul transformărilor, “Te cunosc de undeva!”.