Mandy Moore cânta și în cinematografe

Apropo.ro / 23.07.2007, 15:43
Mandy Moore cânta și în cinematografe
Aflata în industria showbizului din 1999, când a cucerit peisajul muzical cu hitul ,,Candy", Mandy Moore s-a dovedit a fi de-a lungul timpului și o actrița talentata. Așa se face ca de la muzica, Mandy Moore revine la marele ecran, unde reușește sa îmbine cu

Aflata în industria showbizului din 1999, când a cucerit peisajul muzical cu hitul ,,Candy”, Mandy Moore s-a dovedit a fi de-a lungul timpului și o actrița talentata. Așa se face ca de la muzica, Mandy Moore revine la marele ecran, unde reușește sa îmbine cu succes cele doua pasiuni ale sale, în comedia romantica Așa Vreau Eu/ Because I Said So, un film care din 13 iulie poate fi vizionat în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex și Movieplex.

Cum dintr-o comedie romantica veritabila nu pot lipsi pasajele de musical și cu o prezența în rol principal ca cea a popularei Mandy Moore, Because I said so/ Așa Vreau Eu! își asigura succesul înca de la bun început prin cele 2 momente muzicale ale sale. „Muzica a avut un rol foarte important în acest film.”, afirma regizorul filmului Michael Lehmann. „Știam de la bun inceput cât de bine cânta Diane (își aminteste de interpretarea ei surprinzator de buna – cu Bette Midler și Goldie Hawn – melodia lui Leslie Gore, „You Don’t Own Me” din „The First Wives Club”), așa ca am încercat sa gasim o cale de a insera acest lucru în film. Când am ales-o pe Mandy, aveam și avantajul ca ea e o foarte buna cântareața.”, apreciaza regizorul.

În film, Mandy Moore o interpreteaza pe Milly, fiica cea mica a unei mame extrem de protective, interpretata chiar de celebra Diane Keaton. Ca sa fii în stare sa joci cu ea, în orice calitate, e incredibil.”, spune Mandy Moore. „Nu doar ca atunci când lucrezi cu Diane vrei sa dai tot ce ai mai bun din tine, dar asta se întâmpla automat. Aș servi mâncarea, m-aș ocupa de machiaj sau de aranjatul parului numai ca sa particip la un film în care joaca ea.”

Diane Keaton, Mandy Moore, Lauren Graham și Piper Perabo sunt actrițe consactrate ale comediilor romantice, care împreuna fac echipa perfecta pentru una dintre cele mai rasunatoare producții de gen, Așa vreau eu!/ Because I said So, un film care poate fi vizionat în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex si Movieplex

MEDIAPRO DISTRIBUTION

Tags: