Manea si Sichitiu: „Zotta, ne-ai dus la faliment!” (Prosport)

Apropo.ro / 01.12.2008, 10:42
Manea si Sichitiu:
Balacareala in toata regula intre conducatorii Rapidului, scrie Prosport.

Balacareala in toata regula intre conducatorii Rapidului in direct la Sport.ro.

De unde a plecat totul? Demisionarul Constantin Zotta declara dupa meciul cu Poli Iasi ca in Giulesti au existat conducatori si jucatori care si-au dorit ca Rapid sa piarda cu trupa lui Popa! Intrigat, directorul general adjunct al „feroviarilor”, Nae Manea, l-a facut „praf“ pe Constantin Zotta, pe care l-a acuzat ca este vinovat de tot ceea ce se intampla in Grant.

Nici Peseiro nu a scapat de furia lui Manea.

"Daca domnul Zotta a putut sa declare ca noi, conducatorii, nu ne-am dorit sa invingem, atunci sa-i fie rusine! Cand eu eram la Rapid, Zotta nici nu exista. Vreau sa va spun ca nici Copos, nici Taher nu sunt vinovati pentru criza de la Rapid. Zotta e singurul vinovat, a condus ca un dictator! E total raspunzator pentru toti jucatorii care au venit, inclusiv pentru Peseiro. Cand s-au facut transferurile, Zotta si Peseiro au stat doua saptamani in birou, nici nu au vorbit cu mine! Cu jucatori romani in lot am terminat anul trecut turul pe locul trei. Acum, cu cei transferati de Zotta si Peseiro, numai straini, suntem pe locul cinci! Din cauza lui Zotta am ajuns in faliment”, a tunat Nae Manea.

Si Grigore Sichitiu l-a „urecheat” pe demisionarul Constantin Zotta. „E socant! Daca intr-adevar domnul Zotta se simte atasat de echipa, trebuia sa fie la meci, la Iasi, sa sustina Rapidul. El a demisionat, dar nimeni nu stie ce se intampla, mai e, nu mai e…”, a tunat directorul tehnic al „feroviarilor“.

Mai multe detalii despre situatia de la Rapid, pe Prosport.ro

Foto: MediafaxFoto