Manifestari dedicate împlinirii a 100 de ani de la nașterea lui Birlic

Apropo.ro / 19.01.2005, 16:05
Manifestari dedicate împlinirii a 100 de ani de la nașterea lui Birlic
Mai multe manifestari culturale dedicate împlinirii a 100 de ani de la nașterea lui Grigore Vasiliu Birlic vor fi organizate, luni, la Falticeni, orașul natal al actorului de teatru și film, transmite corespondentul MEDIAFAX. Șeful Direcției

Mai multe manifestari culturale dedicate împlinirii a 100 de ani de la nașterea lui Grigore Vasiliu Birlic vor fi organizate, luni, la Falticeni, orașul natal al actorului de teatru și film, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Șeful Direcției pentru Cultura și Culte Suceava, Emil Ursu, a declarat, marți, ca în program sînt incluse proiecții de film care îl au ca protagonist pe actorul Grigore Vasiliu Birlic (Titanic Vals, D’ ale Carnavalului, Doua Lozuri, O scrisoare pierduta), o expoziție fotografica documentara, un simpozion dedicat personalitații artistice a lui Birlic cu intervenții privind  biografia actorului.

Ursu a spus ca printre organizatorii manifestarii se numara Primaria Falticeni, Galeria Oamenilor de Seama din localitate și Direcția pentru Cultura și Culte Suceava.

Mediafax

Tags: