Mansour s-a intalnit cu Borcea

Apropo.ro / 22.01.2008, 10:28
Mansour s-a intalnit cu Borcea
Gueye Mansour s-a intalnit, la Aeroportul International Henri Coanda, cu Cristian Borcea, dar sustine ca nu a semnat inca pentru Dinamo

Atacantul senegalez Gueye Mansour, cedat de Poli Stiinta Timisoara la Dinamo, s-a intalnit, luni seara, la Aeroportul International Henri Coanda, cu presedintele executiv al "alb-rosiilor", Cristian Borcea, dar sustine ca nu a semnat inca pentru campioana Romaniei.

"Am vorbit cu Borcea despre contract. Momentan nu pot spune ca am ajuns la o concluzie. Am vorbit cu el si atat. Eu am cateva oferte din strainatate si astept sa se concretizeze acestea", a spus Mansour.

Cristian Borcea a confirmat faptul ca jucatorul are mai multe propuneri din strainatate: "Mansour este jucatorul lui Dinamo, dar mai are si cateva oferte din strainatate. Daca nu rezolva nimic, o sa vina in cantonamentul nostru din Cipru".

Presedintele clubului Poli Stiinta Timisoara, Marian Iancu, si impresarul Florin Iacob sustin ca Mansour a semnat numai acordul de transfer incheiat intre gruparea banateana si Dinamo, nu si contractul de joc cu clubul din Soseaua Stefan cel Mare.