Mantea şi Pestriţu iau masa cu fanii!

Apropo.ro / 21.02.2013, 08:00
Mantea şi Pestriţu iau masa cu fanii!
În luna martie vedetele Kanal D sărbătoresc aniversarea staţiei alături de cei mai înflăcăraţi admiratori. Timp de o lună, vedetele Kanal D vor colinda ţara în lung şi-n lat pentru a se întâlni cu cei care îşi petrec dimineţile urmărind “Draga mea prietenă”, îşi caută la prânz dragostea la “Te vreau lângă mine”, urmăresc asiduu Ştirile Kanal D sau nu pot adormi noaptea până nu află cele mai fiebinţi mondenităţi la “WOWBiz”.

Ţi-ai dorit vreodată să-ţi fie colege Andreea Mantea, Adelina Pestriţu sau Raluca Lăzăruţ? Ai vrea ca la pauza de prânz să stai la poveşti cu Liviu Vârciu, Mădălin Ionescu sau Gabriel Coveşeanu? Acum se poate! Trebuie doar să intri pe site-ul imiplace.kanald.ro, să ne demonstrezi că eşti cel mai înflăcărat fan al Kanal D şi că ai cea mai mare gaşcă de colegi, iar vedetele tale preferate vor veni la locul tău de muncă.

„Dacă vreţi să bem o cafea împreună, să aflaţi cum sunt vedetele Kanal D atunci când nu apar la televizor, e foarte simplu. La aniversarea celor 6 ani de Kanal D venim la voi la muncă , să vă cunoaştem. Tot ce trebuie să faceţi este să intraţi pe imiplace.kanald.ro şi să ne convingeţi că aveţi cea mai tare gaşcă de colegi „, a spus Andreea Mantea.

Liviu Varciu

„Vreau să vă demonstrez că râsul Anei e sută la sută real, aşa că daţi sfoară în ţară, adunaţi-vă colegii şi prietenii şi înscrieţi-vă pe imiplace.kanald.ro, iar noi venim să vă facem ziua şi mai frumoasă”, ne-a declarat Liviu Vârciu.