Manu Chao-La Radiolina

Apropo.ro / 29.06.2007, 11:48
Manu Chao-La Radiolina
Manu Chao, interpretul spaniol care a facut furori in 2001 cu hitul "Me gustas tu" isi va lansa un nou album la sfarsitul acestei verii. "La Radiolina" este primul material al artistului din ultimii sase ani si promite a fi o noua descoperire a muzicii in stilul Manu Chao. Albumul este

Manu Chao, interpretul spaniol care a facut furori in 2001 cu hitul „Me gustas tu” isi va lansa un nou album la sfarsitul acestei verii. „La Radiolina” este primul material al artistului din ultimii sase ani si promite a fi o noua descoperire a muzicii in stilul Manu Chao. Albumul este scris, compus, interpretat si produs chiar de artist, cu mixaje realizate de Mario Caldato Beastie Boys, Jack Johnson). Primul single „Rainin in Paradize” a inceput deja sa fie promovat, fiind mixat de Andrew Scheps Red Hot Chili Peppers, Mars Volta). Momentan Manu Chao este in plin turneu american si probabil ca in toamna se va indrepta si catre Europa pentru a-si promova noul si ineditul sau material.

Editions Jade prezinta doua albume de Gospel interpretate de Louis Armstrong si Sister Rosetta Tharpe. Acestea vor fi disponibile incepand cu luna iulie a acestui an si vor aduce in prim plan cele mai frumoase piese gospel ale celor doi mari artisti.

Louis Armstrong – Gospel Book

Legendarul Louis Armstrong este binecunoscut atat ca interpret de jazz, cat si de gospel. Datorita notorietatii sale, artistul a reusit sa aduca in atentia publicului de la mijlocul anilor Â’30 unele dintre cele mai frumoase cantece religioase ale afro-americanilor. Pe acestea, Armstrong le-a schimbat, le-a adaugat valente noi si le-a integrat repertoriului sau. Impins de credinta, el a reusit sa transforme niste piese traditionale in capodopere universale.

Tracklist:

1. When the Saints Go Marching In

2. Shadrack

3. Nobody Knows the Trouble IÂ’ve Seen

4. Bye and Bye

5. Old Man Mose

6. Dear Old Southland

7. Lawd, You Made the Night Too Long

8. IÂ’ll Get Mine Bye Bye

9. As Long As You Live

10. Now You Call That A Buddy

11. I Hope Gabriel Likes My Music

12. Going to Shout All Over GodÂ’s Heaven

13. Cain and Abel

14. Jonah and the Whale

15. Sit Down, YouÂ’re Rocking the Boat

16. ThatÂ’s What the Man Said

17. That Lucky Old Sun

18. When ItÂ’s Sleepy Time Down South

Sister Rosetta Sharpe – Gospel Feeling

Sister Rosetta Sharpe a fost una dintre cele mai cunoscute cantarete de gospel afro-american. Acest album prezinta cele mai bune piese ale sale in concertele pe care aceasta le-a sustinut in clubul Hot din Franta in anul 1966. Sentimentul de intimitate pe care il creeaza aceste piese este foarte adecvat pentru a sublinia ritmurile traditionale ale chitarii sale care se imbina cu vocea intensa si pasionala.

Tracklist:

1. This Train

2. IÂ’m Gonna Wait Until My Change Comes

3. Jesus Met the Woman at the Well

4. HeÂ’s Got the Whole World in His Hnds

5. Nobody Knows the Trouble IÂ’ve Seen

6. ThatÂ’s All

7. Walk All Over GodÂ’s Heaven

8. Go Ahead

9. Joshua Fit the Battle at Jericho

10. TravellinÂ’ Shoes

11. Go Tell It on the Mountains

12. Take My Hand Precious Lord

Harmonies – Por el Valle de Rosas

Harmonies Girls Choir este un grup coral de fete din Los Angeles, condus de dirijorul Antonio Spinal. Fondat in 2002, corul cuprinde fete cu varste intre 8 si 18 ani, cu voci deosebite, ce reusesc sa treaca printr-o gama larga de note si ritmuri. Corul este renumit in SUA pentru diversele stiluri abordate. Acestea includ compozitii clasice, traditionale, contemporane sau latino-americane.

Fetele canta in mai multe limbi printre care se numara latina, engleza, tagalok, germana, portugheza si spaniola. Harmonies si-a creat reputatia de a fi un cor de elita inca de la infiintare in noiembrie 2002, cand au cantat la inaugurarea unei biserici din Los Angeles, incantand publicul cu piese de Mozart si Michael Praetorius.

De atunci, au concerte in fiecare an in cele mai mari biserici din oras, mai ales de Craciun. Totodata corul are reprezentatii si in alte orase ale SUA, ajungand acum chiar si in Europa.

Tracklist:

1. Kilden

2. Kulmata kuskil kumiseb kode

3. Rossignol du bois joli

4. Nues

5. The Wheel

6. Hymne a la Vierge

7. The Un-Covered Wagon

8. First Snow

9. I Cannot Dance, Oh Lord

10. Tva japanska Ianskap

11. Magpie Chatter

12. Popular Norvegian melody

Alma