Manuela Grecu – Fata de vizavi

Apropo.ro / 10.11.2008, 00:00
Manuela Grecu  - Fata de vizavi
În serialul de la Kanal D, “Uşă-n uşă”, ea e Adela Moga - soţie, mămică şi mică afaceristă. În realitate, actriţa Manuela Grecu experimentează rolul de soţie de 5 luni, după o nuntă cu 300 de invitaţi. Ca să abordeze acest statut social atît în viaţa privată cît şi pe micul ecran, Manuela a trebuit să stea minute bune blocată în lift. Cu viitorul soţ...

-Cum e noul tău personaj?
În serialul de la Kanal D sînt soţie de şofer de tir şi mama Angelinei Moga. Am terminat 12 clase cu brio, dar nu mi-am dat bacalaureatul pentru că am rămas însărcinată cu Angi. Sînt o mică afaceristă şi am grijă de un butic şi de o casă de amanet. Îl iubesc pe Gino, soţul meu, dar acest lucru nu mă împiedică să-l mint din cînd în cînd. Sînt co­che­tă, îmi plac banii, lucrurile de firmă şi ador să merg la solar.

– În realitate, eşti soţie?

Doar de cinci luni de zile. Dacă sînt sau nu o soţie bună, v-ar putea spune partenerul meu de viaţă, Şerban Da­ma­schin. Ne-am căsătorit anul acesta în mai. Organizarea nun­ţii m-a solicitat foarte mult mai ales că eu m-am ocu­pat în mare parte de tot. Mi-am dorit o nuntă mare şi o rochie care să impresioneze toţi invitaţii. Am avut-o şi am mai avut şi 300 de invitaţi.

Şi eu şi soţul meu sîntem foarte ocupaţi, fapt pentru care nu are pretenţii să gătesc, nu că nu mi-ar plăcea acest lucru. Însă lipsa de timp mă omoară. Dar sînt tandră şi înţelegătoare şi contribui şi eu foarte mult la bugetul familiei.

– Cum v-aţi cunoscut?
În liftul unui bloc… Acest lucru se întîmpla acum cinci ani. Eu mergeam la o prietenă şi, cînd am intrat în lift, am văzut că acolo se afla deja un tînăr brunet, foarte atrăgător. El s-a emoţionat puţin… Ulterior, mi-a spus că nu-i venea să crea­dă că are emoţii în faţa unei fete pe care o vede pen­tru prima oară. Destinul a făcut să petrecem ceva timp în lift pentru că acesta s-a blocat. Şi timp de minute bune am schimbat ceva cuvinte.

Eu veneam după o relaţie care se terminase nu în termeni buni şi eram foarte decepţionată de bărbaţi. Toţi mi se păreau falşi. Dar uite că m-am înşelat şi acum cred că fiecare dintre noi are o jumătate pe care o întîlneşte mai devreme sau mai tîrziu. Şi el trecuse printr-o relaţie care durase ceva timp şi care îi lăsase un gust amar. Dar cred că a fost dragoste la prima vedere…

– De ce aţi aşteptat cinci ani căsătoria?
Am tot amînat din diverse motive. Cel mai important a fost că eram foarte prinşi în afacerile noastre cărora cred că le-am dat şi le dăm foarte mare importanţă.

– Deci şi în serial şi în realitate eşti o mică afa­ce­ristă.
În realitate, am o agenţie de casting şi modelling. Am o bază de date impresionantă cu personaje de la 1 la 60 ani, din toată ţara. Fac casting pentru spoturi publicitare, tele­viziune. Colaborez cu majoritatea agenţiilor de publicitate sau, direct, cu clienţii.

– Şi soţul tău?
Soţul meu are o firmă de construcţii şi amenajări interi­oare. Este absolvent al facultăţii de sport şi a făcut rugby de performanţă. Acum cinci ani însă a renunţat la sport pentru afaceri.

– Şi copiii cînd vin?
Cînd vor vrea. Ne dorim doi.

– Care sînt planurile tale pentru viitorul apro­piat?

Vreau să plec într-o vacanţă de Sărbatori, undeva în afara Europei. Să pun la punct ultimele detalii privind amena­jarea apar­ta­mentului în care ne-am mutat de curînd, să fac mult sport şi multă dragoste!

Manechin de la 13 ani

La o vîrstă fragedă, a primit pe stradă două in­vi­taţii de a face un curs de modelling: una de la Zina Dumitrescu şi una de la Liviu Ionescu. “Am ales atunci agenţia Zinei Dumitrescu. Am pre­zen­tat pentru toţi creatorii, am făcut diverse cam­panii: pastă de dinţi, ciocolată, băuturi ră­co­ritoare.

Din cauza campaniei publicitare la pastă de dinţi am pierdut un casting de prezentator la PRO TV. Atunci mi s-a spus că trebuie să mai trea­că timp ca lumea să nu mă mai asocieze cu pasta de dinţi respectivă. Mi-a părut foarte rău şi am fost foarte afectată la vremea aceea”, îşi aminteşte Manuela.