Manusile lui Lucian Bute, cele mai scumpe din Romania

De: Pandaru Alin Daniel / 15.11.2011, 14:10
Manusile purtate de Lucian Bute in victoria din 9 iulie, la Bucuresti, in fata francezului Jean-Paul Mendy, au devenit cele mai scumpe manusi din istoria Romaniei, dupa ce-au fost vandute la licitatie cu suma de 10.001 euro.

Manusile au fost scoase la licitatie de primul antrenor al lui Lucian Bute, Felix Paun, pe un site de comert online din Romania.

Suma-record de 10.001 euro a fost atinsa vineri 11 noiembrie, intr-o cursa de doua saptamani care a inclus nu mai putin de 47 de oferte din partea celor peste 8.300 de utilizatori care au vizitat pagina oficiala a campaniei.


Manusile lui Lucian Bute au fost scoase la licitatie

Aceasta campanie de CSR ne-a aratat ca mandria pe care romanii o simt pentru campionii lor se poate materializa in proiecte ca acesta. 10.001 euro vor merge la Clubul de Box din Pechea, adica in viitorul sportului romanesc. Cu acesti bani vor fi sustinuti tineri sportivi care pot deveni campioni pentru Romania, asa cum este Lucian Bute acum”, a declarat Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

Felix Paun, primul antrenor al sportivului, crede ca aceasta licitatie a aratat cat de puternic este respectul romanilor pentru campionul Lucian Bute.


Ei sunt viitorii campioni ai Romaniei la box

Inca de la inceputul acestei campanii, ne bazam pe o reactie pozitiva din partea publicului, insa ce s-a intamplat in ultimele doua saptamani a depasit orice asteptare. Este impresionant sa vezi ce putere pot avea aceste manusi purtate de un sportiv care acum multi ani pasea timid la in sala noastra de antrenament.

Aceeasi sala va fi acum renovata multumita lui Lucian Bute, devenit intre timp campion mondial si motiv de mandrie pentru Pechea si pentru intreaga tara”, explica Felix Paun.