Maradona a suferit o indigestie

Apropo.ro / 06.05.2004, 09:09
Maradona a suferit o indigestie
Medicii de la clinica privata din Buenos Aires, unde fostul fotbalist Diego Armando Maradona a fost spitalizat timp de 12 zile din cauza unor grave probleme cardiace și pulmonare, au anunțat ca acesta a fost reinternat, miercuri, din cauza unei indigestii. "Starea sa de sanatate

Medicii de la clinica privata din Buenos Aires, unde fostul fotbalist Diego Armando Maradona a fost spitalizat timp de 12 zile din cauza unor grave probleme cardiace și pulmonare, au anunțat ca acesta a fost reinternat, miercuri, din cauza unei indigestii.

„Starea sa de sanatate este stabila”, se arata într-un comunicat dat publicitații de medicii clinicii din Buenos Aires.

Potrivit comunicatului citat, Maradona este internat în secția de terapie intensiva, „deoarece acesta este dotata cu camere individuale, ceea ce permite o supraveghere mai atenta a pacienților și mai multa intimitate”.

Potrivit medicului sau personal, Alfredo Cahe, Maradona va mai ramîne în spital doua zile, motiv pentru care își va amîna vizita în Cuba, programata pentru joi.

Maradona, în vîrsta de 43 de ani, a fost spitalizat în clinica argentiniano – elvețiana din Buenos Aires în perioada 18-29 aprilie, din cauza unor probleme cardiace și pulmonare. El a parasit clinica, în mod surprinzator, fara acordul cadrelor medicale, fiind supravegheat în continuare de medicul personal.

Mediafax