Maradona, dat afară de Al-Wasl

De: Marian Andrei / 11.07.2012, 14:00
Maradona, dat afară de Al-Wasl
Diego Maradona a fost demis din funcția de antrenor al echipei Al-Wasl, după un sezon fără niciun trofeu câștigat, a anunțat - ieri - clubul din Dubai.

„După o reuniune a Consiliului de Administrație al clubului Al-Wasl ținută marți, s-a decis să se pună capăt contractului lui Diego Maradona și stafului său tehnic”, a anunțat clubul.

Maradona, în vârstă de 51 de ani, fusese confirmat în funcție la 19 iunie, de noul președinte, Mohammed Ben Fahd. Însă, echipa sa a terminat pe locul opt în sezonul trecut și a fost eliminată în sferturile cupelor naționale.

Argentinianul, în funcție din 2011, mai avea un an de contract.

Maradona este una dintre cele mai controversate figuri ale lumii sportului, încă din timpul carierei de fotbalist, el fiind suspendat, timp de 15 luni, în 1991, pentru consum de cocaină, și confruntându-se după retragerea din activitate (1997) cu serioase probleme de sănătate și creșteri în greutate.

Pâna și celebrul Pele a declarat, acum câțiva ani, că „Maradona e un exemplu negativ pentru tineri. A fost un jucător excelent, dar apoi a văzut toată lumea ce a făcut cu viața sa”.