Maraton muzical, la aniversarea ProFM

Apropo.ro / 16.04.2009, 20:00
ProFM a implinit ieri 16 ani, ocazie pentru care unii dintre cei mai buni artisti au facut un maraton de cantari live.

ProFM a implinit ieri 16 ani de existenta, ocazie pentru care unii dintre cei mai buni artisti autohtoni au facut un maraton de cantari live, in studioul postului de radio.

Invitata la aniversare a fost si Viorica din Clejani care a tinut sa dezvaluie ca pe 15 aprilie implineste 15 ani de casnicie alaturi de Ionita.

Printre artistii romani care au luat parte la maratonul muzical ProFM se numara Puya (primul invitat), Morris, Animal X, Anda Adam, Suie Paparude, Viorica si Ionita din Clejani, Directia 5, Andra, DJ Sava & Connect R, Montuga, Cream, David Deejay, Nick Camarera & DeepSide, Loredana si Marius Nedelcu.

Lui Catalin Maruta i-a revenit sarcina de a anunta castigatorul concursului "Marea ProFMizare" al carui premiu este de un job de DJ la PRoFM si un Ssang Yong Actyon. Castigatorul este o castigatoare de fapt si se numeste Roxana Cantemir, care a adunat cele mai multe voturi din partea ascultatorilor.

Cu aceasta ocazie in studioul radioului a fost inaugurat un perete pe care vedetele care trec prin studioul lor pot lasa autografe.

Dintre toate vedetele, Anda Adam a fost cea mai entuziasmata de aceasta decizie: "Mi-a fost implinit un vis din copilarie. Sunt in sfarsit lasata sa desenez cu markerul pe pereti".

Anda Adam

anda adam

Directia 5

directia 5

Loredana

loredana

Â