Maratonul filmelor de Crăciun – FOTO

De: Cătălina Matei / 21.12.2016, 10:56
Maratonul filmelor de Crăciun - FOTO
Din 19 decembrie până pe 1 ianuarie, întreaga familie se va bucura de filme de top, pentru că Happy Channel dă startul maratonului celor mai frumoase filme de Crăciun. Tot ce ţi-ar plăcea să vezi, ai de sărbători, pe Happy Channel!

Seria filmelor pentru întreaga familie, începe luni, 19 decembrie, de la ora 20:00, cu “Crăciun în Palm Springs (Christmas in Palm Springs). Filmul aduce pe micile ecrane povestea unor fraţi care visează să-şi vadă din nou părinţii împreună. Ei fac tot ce le stă în putinţă pentru ca aceştia să se reîntâlnească în Palm Springs.

 De la 22:00 urmează filmul Cabana de Crăciun” („Christmas Lodge). Mary Tobin are amintiri frumoase legate de sărbătorile de iarnă petrecute la o cabană. Într-un weeeked ajunge din nou acolo şi realizează cu tristeţe că aceasta se află într-o stare profundă de degradare. Chiar dacă nu dispune de prea mulţi bani, reuşeşte să restaureze cabana. Mai mult decât atât, întâlneşte marea dragoste.

Marţi, 20 decembrie, de la 20.00, telespectatorii vor umări “Bătălia beculeţelor” („Battle of the bulbs). Bob Wallace face tot posibilul ca în fiecare an, de Crăciun, să aibă cea mai strălucitoare casă din cartierul său. Însă, de această dată, realizează că noul său vecin are casa mult mai frumos aranjată de Crăciun. Cei doi intră într-o competiţie aprigă pentru titlul “Cea mai decorată casă de Crăciun” din cartier.

Tot marţi, de la 22.00, Happy Channel difuzează producţia ”Mireasă de Anul Nou” (”June in January). Ce se întâmplă când o viitoare mireasă, care a aşteptat toată viaţa acest moment, este nerăbdătoare să pregătească nunta în detaliu? Ziua ei specială pare să fie compromisă de soacra ei şi de noul loc de muncă al viitorului soţ, care este nevoit să se mute în alt oraş, motiv pentru care trebuie să îşi mute şi data căsătoriei din iunie în ianuarie, adică în mai puţin de trei săptămâni.

Pe 21 decembrie, de la 20:00, venim “În apărarea lui Moş Crăciun” (Case for Christmas). Filmul aduce în centrul acţiunii un avocat singuratic care încearcă să îşi „resusciteze” cariera apărându-l pe Moş Crăciun într-un proces intentat pentru traume emoţionale ireparabile.

Tot miercuri, de la 22.00, telespectatorii vor urmări pe Happy Channel filmul Nuntă de Crăciun” (”Snow Bride). Greta Kaine este mereu într-o goană după poveşti în exclusivitate ca reporter de divertisment, până când întâlneşte cea mai importantă ştire  pe care nu o poate difuza.

Joi, 22 decembrie, telespectatorii vor urmări începând cu ora 20.00, filmul “Mama l-a pupat pe Moş Crăciun” („I saw mommy kissing Santa Claus). Un băieţel, Justin, trage cu ochiul în camera părinţilor şi o vede pe mama lui în ipostaze tandre cu nimeni altul decât Mos Craciun. Copilul este convins ca motivul certurilor din familie este faptul că “Mama l-a pupat pe Moş Crăciun” şi încearcă să se răzbune pe acesta.

De la 22.00, Happy Channel difuzează filmul ”Globul de zăpadă” (”A Snow Globe Christmas). Privind într-un glob de cristal, o tanară se trezeşte transportată în lumea pe care tocmai o admirase, iar de aici încep mai multe peripeţii.

 Nu se cunosc, dar sunt pe cale să trăiască Crăciunul care îi va lega pentru totdeauna. Vineri, 23 decembrie, un Miracol de Crăciun” („Christmas Miracle”) se întâmplă pe Happy Channel, de la ora 20:00.

Iar de la ora 22:00, ”12 pomi de Crăciun” (”12 Trees Of Christmas”) ajung la  Happy. Când află că biblioteca din cartier urmează sa fie demolată, Cheri Jamison îi cheamă pe locuitorii Manhattan-ului să participe la un concurs al pomilor de Crăciun. Opunându-se demolării, Cheri devine duşmanul lui Tony Shaughnessy, un dezvoltator extrem de focusat si ambiţios.

În Ajun de Crăciun, de la 18:00 o ”Idilă de Crăciun” („Angels and Ornaments”) începe pe Happy Channel! Corrine stârneşte o adevărată competiţie între trei pretendenţi după ce aceasta îşi pune dorinţa de a întâlni dragostea adevărată.

Seara de Ajun continuă de la 20:00 cu filmul“Crăciun în Louisiana” („Christmas on the Bayou”). O directoare obsedată de munca sa revine în orăşelul natal de Crăciun, împreună ci fiul şi mama ei. O poveste de iubire de demult o ajută să înţeleagă ce îşi doreşte de fapt inima ei.

 Iar de la 22:00 până la miezul nopţii, când clopotele vestesc Crăciunul, telespectatorii vor urmări filmul ”Cuplaţi de Sărbători” („Hitched for Holidays”), ce spune povestea a doi tineri care decid să pozeze în cuplu fericit de dragul familiei, pentru a avea parte de sărbători liniştite.

Pe 25 decembrie, în ziua sfântă de Crăciun, telespectatorii vor putea urmări alături de cei dragi, de la ora 9:00, filmul O minune de căţel” (”The Christmas Shepherd”), iar de la 11:00, filmul ”Globul de zăpadă” (”A Snow Globe Christmas”).

 În seara de Crăciun, de la de la 20:00, happy telespectatorii vor viziona filmul “Un cadou de Crăciun” („Christmas Tail”), iar de la 22:00, filmul “Căsătoriţi de Crăciun” („Christmas Wedding Date

  În cea mai spectaculoasă perioadă din an, Happy Channel aduce în casele telespectatorilor magia sărbătorilor de iarnă şi cele mai frumoase filme de Crăciun! Distracţia e din filmul tău, la Happy Channel! E Crăciun. Eşti Happy!