Marc Anthony, câştigător la premiile Latin Grammy pe 2013

Apropo.ro / 24.11.2013, 09:00
Marc Anthony, câştigător la premiile Latin Grammy pe 2013
Cântăreţii americani de origine portoricană Marc Anthony şi Draco Rosa au câştigat marile premii la cea de-a 14-a ediţie a galei Latin Grammy Awards ce a avut loc în Las Vegas.

Marc Anthony a câştigat premiul pentru înregistrarea anului, cu melodia „Vivir Mi Vida”, acesta fiind al patrulea Latin Grammy pentru artist, care a primit şi două trofee Grammy de-a lungul carierei.

„Pentru mine, acest premiu înseamnă mai mult ca niciodată (…), iar cuvintele «îmi trăiesc viaţa/ vivir mi vida» spun totul”, a declarat Marc Anthony după ce a primit premiul.

Cel mai recent album al lui Marc Anthony, „3.0”, este primul din 2010 şi a fost lansat după divorţul său, din 2012, de actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez.

Draco Rosa, un cântăreţ pop care s-a lansat în anii ’80 cu formaţia Menudo, a câştigat premiul pentru albumul anului, pentru „Vida”, material discografic pe care l-a înregistrat după ce a fost diagnosticat cu cancer, în 2011.

Albumul include o colaborare cu Ricky Martin. Draco Rosa, în vârstă de 44 de ani, a mulţumit publicului pentru că „a fost alături de el şi l-a sprijinit în momente dificile”.