Marc Anthony, cel mai scump concert din România

Apropo.ro / 06.01.2014, 11:36
Marc Anthony, cel mai scump concert din România
Anul 2014, promite nenumărate concerte susţinute de artişti de renume, ale căror producţii artistice sunt aşteptate cu entuziasm de românii iubitori de muzică live.

Din seria evenimentelor, anunţate pentru prima parte a noului an de către organizatorii de concerte din România, cel mai important este, fără nicio îndoială, show-ul din data de 19 mai de la Bucureşti al celui mai valoros artist al muzicii salsa din lume, Marc Anthony.

Succesul colosal pe care îl înregistrează la apariţia pe piaţă al fiecărui material discografic dar şi calitatea prestaţiilor sale live de excepţie pe care cu greu le poţi descrie în cuvinte, îl menţine pe celebrul Marc Anthony în clasa artiştilor internaţionali cu cele mai mari costuri.

Contrar solicitărilor permanente, primite din partea fanilor Marc Anthony din România, contractarea acestuia pentru concertul de la Bucureşti din data de 19 mai, a reprezentat un risc asumat de către origanizatori. Deşi, anunţul legat de venirea artisului în România a fost extrem de bine primită de public, câteva  controverse legate de preţurile biletelor nu au întârziat să apară.

Reprezentantul legal al International Best Project, a decis să acorde explicaţii necesare şi să aducă lămuriri: ”Doresc să cer scuze publicului, care pe bună dreptate, poate fi nemulţumit de preţurile biletelor puse în vânzare pentru concertul celui mai bine vândut artist de tropical salsa, Marc Anthony. Având în vedere că  în Bucureşti nu există o sală de concerte cu o capacitate mai mare, care să asigure şi să respecte condiţiile tehnice şi acustice de calitate pentru prestaţia unui artist de această talie, preţurile biletelor vor reflecta cheltuielile legate de partea logistică. La baza organizării unui concert Marc Anthony se află un rider tehnic complicat şi foarte riguros ce nu permite a fi prezentat pe o scenă amplasată în aer liber sau amenajată într-un spaţiu ce nu ar putea garanta cu un sound fără reproş. Cu siguranţă va fi cel mai scump artist care a urcat vreodată pe scena Sălii Palatului, însă în momentul când vom avea o sală de spectacol cu o capacitate de 8.000 – 10.000 locuri pe scaune, cu acustică adecvată, atunci să fiţi siguri că lucrurile se vor schimba în bine, iar costurile pentru un bilet la concert vor fi rezonabile. Până atunci, vom trăi cu speranţe, dar şi cu o permanentă nemulţumire.”

Cei care nu doresc să cumpere bilete la concertul starului american Marc Anthony din data de 19 mai de la Sala Palatului, pot obţine informaţii despre concert, precum şi detalii despre bilete, accesând website-ul agenţiei de ticketing www.vreaubilet.ro