Marc Anthony nu le crește pensia alimentară copiilor, pentru a-i feri de droguri!

De: Marian Andrei / 10.03.2014, 11:30
Marc Anthony nu le crește pensia alimentară copiilor, pentru a-i feri de droguri!
Cântărețul Marc Anthony refuză să plătească o pensie alimentară mai mare pentru copiii săi, întrucât se teme că aceștia ar putea deveni dependenți de droguri.

Fosta soție a cântărețului Dayanara Torres, de care a divorțat în 2004, s-a adresat tribunalului pentru ca suma pe care artistul o plătește lunar pentru creșterea celor doi copii ai lor, Cristian, în vârstă de 13 ani, și Ryan, de 10 ani, să fie mărită de la 13.000 de dolari la 113.000 de dolari.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Dayanara Torres susține că stilul de viață al copiilor, atunci când locuiesc cu Marc Anthony, este unul luxos, dar aceștia trăiesc într-o sărăcie relativă când stau cu ea.

La rândul său, Marc Anthony consideră că, dacă suma pe care o plătește pentru copiii săi ar crește, aceștia ar deveni răsfățați și chiar ar putea ajunge dependenți de droguri.

După despărțirea de Dayanara Torres, Marc Anthony s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, cu care are doi copii, pe gemenii Emme și Maximillian. Lopez și Anthony au divorțat în aprilie 2012. Artistul a început o relație cu Chloe Green, în vârstă de 22 de ani, în 2013, însă cei doi s-au despărțit de curând.