Marc Anthony s-a logodit cu modelul Shannon De Lima! Urmează nunta

De: Carmen Ulian / 07.11.2014, 11:00
Marc Anthony s-a logodit cu modelul Shannon De Lima! Urmează nunta
Marc Anthony este un tip discret. Artistul în vârstă de 46 de ani s-a logodit cu modelul de 26 de ani Shannon De Lima și au stabilit și data nunții care va fi pe ....

Marc Anthony s-a logodit! La cei 46 de ani ai săi și-a găsit jumătatea în modelul Shannon De Lima, în vârstă de 26 de ani. presa susține că artistul i-ar fi cerut mâna în luna martie a acestui an, iar luna aceasta este programată și nunta.

Există viață și după Jennifer Lopez. Marc Anthony ne demonstrează asta. El s-a logodit deja cu frumosul model din Venezuela, iar luna acesta vor face nunta în Republica Dominicană.

Marc si Shannon

Cei doi au o relație din ianuarie 2012, iar în martie Shannon a fost văzută de paparazzi cu un inel de logodnă pe deget, pe care nu l-a mai dat jos.

Acesta ar fi al treilea mariaj pentru Marc Anthony: primul a fost cu Miss Universe Dayanara Torres, trei ani au stat împreună și au doi băieți împreună, de 13 și 11 ani, apoi cu Jennifer Lopez, alături de care a stat șapte ani și au împreună gemeni, acum în vârstă de șase ani. Marc mai are și o fată de 20 de ani dintr-o relație cu Debbie Rosado. Cântărețul a renunțat la Chloe Green, moștenitoarea Topshop, pentru iubirea pentru Shannon.