Marc Anthony se pregăteşte, din nou, de însurătoare!

De: Cătălina Matei / 06.11.2014, 10:20
Marc Anthony se pregăteşte, din nou, de însurătoare!
Se pare că artistul latin are lipici numai la femei frumoase. După un mariaj cu fosta Miss Univers Dayanara Torres şi altul cu Jennifer Lopez, Marc Anthony este gata să se însoare pentru a treia oară. De data aceasta, norocoasa este Shannon De Lima, un model de 26 de ani din Venezuela.

Potrivit publicaţie US Magazine, cei doi s-ar fi logodit în secret în primăvara ascestui an, în martie mai precis. Iar acum văr să-şi oficializeze relaţia la sfârşitul acestei luni, în Republica Dominicană.

Foto: Hepta

Originară din Venezuela, Shannon De Lima are 26 de ani, este model şi abia aşteaptă să devină noua doamnă Anthony. Blondina a reuşit să-l smulgă pe Marc din braţele lui  Chloe Green, fiica unui milionar american, în vârstă de numai 22 de ani.

Povestea de dragoste dintre Marc şi Shannon a început de fapt în 2012, imediat după divorţul de Jennifer Lopez, însă după câteva luni cei doi s-au despărţit. S-au întâlnit la începutul acestui an şi s-au logodit, în secret, la doar o lună după ce Marc s-a despărţit de fiica milionarului.

Foto: Splash News

După ce va deveni oficial soţia cântăreţului, Shannon De Lima va îndeplin şi rolul de mamă-vitregă pentru copiii lui Marc Anthony. Este borba despre Ariana şi Chase Muniz, deja adulţi – din relaţia cu Debbie Rosado, Cristian (13 ani) şi Ryan (11 ani)  – rezultaţi din căsătoria cu fosta Miss Universe Dayanara Torres, şi gemenii Max şi Emme – în urma mariajului cu Jennifer Lopez.