Marcel Pavel a cantat gresit Imnul Romaniei (Video)

De: Pandaru Alin Daniel / 07.09.2011, 10:36
Marcel Pavel a cantat gresit Imnul Romaniei (Video)
Inaintea meciului dintre Romania si Franta, din cadrul preliminariilor pentru Euro 2012, Marcel Pavel a cantat imnul Romaniei gresit, incurcand strofele.

La inaugurarea Arenei Nationale, inainte de inceperea meciului Romania – Franta, Inna, insotita de sase dansatori, toti imbarcati in tricouri ale echipei nationale a Romaniei, a cantat live doua melodii la mijlocul terenului.

Dupa intrarea jucatorilor celor doua echipe pe teren, imnul Frantei a fost interpretat de soprana Alexandra Coman, iar cel al Romaniei de cantaretul Marcel Pavel.

Marcel Pavel a stricat Imnul Romaniei de pe tare.ro

Cantaretul a incurcat insa versurile imnului „Desteapta-te Romane”, cantand de trei ori ultimele doua versuri din prima strofa.

Legea prevede sanctiuni in cazul in care imnul national este cantat in alta forma si dupa alta partitura decat cea conforma reglementarilor legale in vigoare.

Amenda de 5.000 de lei pentru Marcel Pavel si FRF!

Versurile Imnului Romaniei – Desteapta-te Romane

Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte,
In care te-adancira barbarii de tirani!
Acum ori niciodata croieste-ti alta soarte,
La care sa se-nchine si cruzii tai dusmani!

Acum ori niciodata sa dam dovezi la lume
Ca-n aste mani mai curge un sange de roman,
Si ca-n a noastre piepturi pastram cu fala-un nume
Triumfator in lupte, un nume de Traian!

Marcel Pavel s-a scuzat, explicand ca a fost alegerea sa sa cante imnul astfel si a discutat cu cei de la FRF in acest sens, acestia fiind de acord cu optiunea sa

Indiferent de ce scria pe foile alea, domnule Marcel Pavel, e o rusine sa nu stii versurile Imnului Romaniei, mai ales cand ai pretentii de mare cantaret!

Nota doi, stai jos!

P.S. Nu e prima data cand Marcel Pavel gafeaza, acesta incurcand numele miresei la nunta lui Cristi Borcea. El a „botezat-o” pe Alina Borcea, spunandu-i „Mirela”.